Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje

Boek als Cadeau heeft voor uw organisatie een gepersonaliseerd boek
als zakelijk cadeau voor elk moment

Als organisatie wilt u uw relaties en medewerkers verrassen. Boek als Cadeau heeft voor elke gelegenheid een boek dat persoonlijk wordt gemaakt met de naam van de ontvanger, uw eigen tekst, logo en zelfs foto. Daarnaast maken we relatiegeschenken geheel op maat, maar ook werkboeken, jubileum boeken en nog veel meer! Onze concepten zijn naadloos in te zetten binnen uw marketing. Tevens is Boek als Cadeau het ideale platform voor secretaresses om een uniek cadeau te kopen voor medewerkers of relaties.

Gepersonaliseerde boeken met citaten

Boeken met citaten zijn bijzonder geliefd bij veel mensen. Wij hebben voor ruim 50 thema’s een passend en inspirerend cadeau. En als u toch net iets anders wilt, dan maken wij het op maat.

Gepersonaliseerde jubileum boeken

U wilt als bedrijf uw jubileum vieren? Boek als Cadeau heeft diverse unieke concepten voor een boek over het jubileum van uw organisatie. Een relatiegeschenk dat uw bedrijf nog beter op de kaart zet.

Gepersonaliseerde stedenboeken

Inmiddels hebben we van vier grote steden een boek met onbekende historische weetjes, verborgen wonderen en nog veel meer. Een boek op maat over uw plaats of regio maken we graag op maat.

Gepersonaliseerde
werkboeken of trainingsboeken

Voor iedere deelnemer een gepersonaliseerd werkboek: dat maakt dat uw training of coaching nog meer effect heeft. Boek als Cadeau voegt waarde toe aan uw training met een werkboek op maat.

Kerstpakket

Iedereen rond kerst zijn eigen persoonlijke kerstpakket? Boek als Cadeau maakt een kerstpakket echt uniek met een inspirerend boek met de naam van de ontvanger op en in het boek.

Boeken in opdracht

Inmiddels zijn we al ruim 30 jaar partner voor organisaties als het gaat om boeken op maat. Boeken als relatiegeschenk, boeken die uw marketingstrategie of communicatie ondersteunen. Origineel én effectief.

Staat uw relatiegeschenk er niet bij?

We stellen ook boeken op maat samen.

Wij werken al voor:

Logo's