Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje

Ruud Spruit - Kokarde

U kunt in de preview door een deel van het boek bladeren.

Novella en Boek als Cadeau hadden de eer om de afgelopen 20 jaar veelvuldig met Ruud Spruit (1942-2019) en zijn echtgenote Simone Spruit samen te mogen werken. Zo maakten we boeken voor bedrijven waaronder Roche, Randon en Univé; in de boekhandel verschenen bij Novella onder meer Loven en bieden (1999), Spruit Spreekt (2007) en Kokarde (2012). Meer recent verschenen vier bijzondere boeken in de reeks Stad van m’n leven over Amersfoort, Haarlem, Leiden en Rotterdam.
Ruud Spruit was ook verteller én entertainer.Novella organiseerde talloze lezingen, voordrachten en optredens van Ruud voor organisaties in Nederland en daarbuiten.

Vooral ook met de vele veilingcursussen, gelardeerd met prachtige anekdotes en een daadwerkelijke fakeveiling, wekte Ruud veel bewondering bij een groot publiek.
Het boek Kokarde werd in samenwerking met Univé gemaakt, die het als bijzonder relatiegeschenk inzette en met Unieboek, die het naar de boekhandel bracht. Het boek heeft een groot formaat, bevat 350 pagina’s met veel tekst en afbeeldingen. Daarmee schreef Ruud Spruit een waar historisch meesterwerk dat een perfect beeld geeft van de periode vlak voor ons koninkrijk.

Ook een boek in opdracht laten maken?

We maken het graag voor u!

Wij werken al voor:

Logo's