Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-valentijn

Valentijn

Jouw Valentijn laat je graag met een liefdevol cadeau zien dat jouw liefde echt is. Dat kan op Valentijnsdag maar ook gewoon tussendoor. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van jouw grote liefde, een eigen voorwoord en als je durft zet je ook jouw naam als afzender in het boek. Maar dat hoeft natuurlijk niet om het spannend te houden! Zo heb je een super cadeau voor jouw Valentijn! Op Boek als Cadeau vind je de beste tips.

valentijn-liefde-be-my-valentine
Be My Valentine
Speciaal voor jouw Valentijn met passend voorwoord; er blijft nog voldoende ruimte voor jouw eigen lieve boodschap. En als je besluit de afzender niet in te vullen, wordt het wel heel spannend voor je geliefde. Een super cadeau om je geliefde te verrassen, al of niet op Valentijnsdag.
liefde-verliefd-ik-hou-van-jou
Ik hou van jou
De liefde is een eeuwige inspiratiebron. Verliefd, verloofd, getrouwd of samenwonend: de liefde neemt een belangrijke plaats in ons hart in. In dit gepersonaliseerde boek staan inspirerende citaten over de liefde. Met dit liefdevolle cadeau vertel je aan jouw grote liefde, al of niet tijdens Valentijn, dat je veel van de ander houdt!
meditatie-glimlach-stralend-jij
Stralend jij!
Een glimlach laat zien hoe mooi je bent! Schoonheid, yoga, je innerlijke ik, meditatie en lekker in je vel zijn voor veel vrouwen (en mannen) belangrijk. Jouw glimlach laat zien hoe jij als stralende persoonlijkheid in het leven staat. Je vindt in STRALEND JIJ! inspirerende en vrolijke uitspraken over zelfvertrouwen, een mooi gebit, glimlachen en veel meer. Een boek dat je ook als het een keer iets minder gaat helemaal weer oppept. Je maakt het boek persoonlijk op maat voor de ontvanger.