Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
Werkboeken en Trainingsboeken

Gepersonaliseerde werkboeken en trainingsboeken, op naam van elke deelnemer

Voor alle trainers, bureaus in persoonlijke ontwikkeling, coaches, trainingsbureaus en hr-afdelingen maakt Boek als Cadeau gepersonaliseerde werkboeken of trainingsboeken op maat. De veelal fullcolour boeken bevatten een samenvatting van de te behandelen stof of juist een verdiepingsslag met vragen en ruimte voor de antwoorden. Een perfect middel om ook thuis te gebruiken of tijdens een coachingstraject. Een werkboek wordt altijd op maat gemaakt met uw inhoud! Hieronder een drietal voorbeelden.

Bijenkorf
De Bijenkorf – Premium Service

Hoe help je je medewerkers nog beter om hun talenten in te zetten om de te anticiperen op de verwachtingen van de gast of zelfs te overtreffen? Tijdens een trainingsdag ontvingen de medewerkers een gepersonaliseerd werkboek met veel nuttige informatie en inspiratie, maar zeker ook de nodige ruimte om zelf aan de slag te gaan. En natuurlijk zorgden we er voor dat alle medewerkers de foto van hun eigen vestiging op het eigen boek zagen.

Bekijk boek
Clinical Education - Fysiologie van hemostase en trombose

Voor Rock Consultancy, in samenwerking met Stichting ECAT, hebben we ter ondersteuning van diverse cursussen werkboeken ontwikkeld rond bloedstolling. De boeken bestaan uit theorie en opdrachten die aansluiten op de leerinhoud. De deelnemers aan de cursussen zijn veelal werkzaam binnen medische laboratoria.
Petra ter Hark: ‘Compacte boeken met de juiste uitstraling zorgen met de personalisatie voor extra meerwaarde voor de cursisten na deelname aan een cursus.’

Bekijk boek
Clinical Education
Borger Odoorn
Gemeente Borger-Odoorn – Mentally fit 4 business: Samen - Ontspannen – Durven

Samen met de Gemeente Borger-Odoorn ontwikkelde Novella een jaarprogramma rond vitaliteit voor alle medewerkers. Het programma bestond uit drie bijeenkomsten en een werkboek. Het inspiratieboek bevat onder meer een persoonlijke test om te meten waar je als medewerker behoefte aan hebt, informatie over aanbieders van workshops die je kunnen helpen en verdere informatie. De drie vouchers in het boek mochten gedurende het jaar bij de aanbieders besteed worden. Het programma en het boek waren een groot succes.

Bekijk boek
Ook een werkboek of trainingsboek op maat?

We maken het graag voor u!

Wij werken al voor:

Logo's