Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-oma

Cadeau voor oma

Een heel origineel cadeau voor oma vind je bij Boek als Cadeau, bijvoorbeeld voor moederdag of als oma haar verjaardag viert. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor grootmoeder. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van oma en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van jouw oma op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je moeder houdt! En als kleinkind is jouw oma heel bijzonder. Jouw grootmoeder is immer de liefste oma, die een liefdevol cadeau verdient. Dus voor een jonge oma, een lieve oma, een oma die graag op vakantie gaat of een oma die graag taarten bakt, vind je hier tips voor het mooiste cadeau voor oma.

mothers-day-personalized-gift-mother-in-a-million
A Mother in a Million
When it is your mother's birthday, you give her this personalized English book with bold statements about and for your mom. A beautiful gift to honor mother with hundreds of cheerful sayings. A loving gift for your mother, as a thank-you or during Mother's Day! You surprise father with the book A Father in a million.
cadeau-oma-jarig-allerliefste-oma
Allerliefste oma
Als oma jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek cadeau met warme uitspraken over én voor oma. Een mooi cadeau om grootmoeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor oma, als bedankje of tijdens moederdag! Opa verras je met het boek Allerliefste opa.
burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
ruud-spruit-amersfoort
Amersfoort
Amersfoort heeft alles. Vergezichten over de weilanden, de parken en de Eem. Grachten en wallen. Het geografisch middelpunt van Nederland. Speciaal voor een echte Amersfoorter dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau waar een Amersfoorter blij van zal worden.
geboorte-kraamcadeau-dochter-geboorteboekje
Geboorteboekje dochter
Trotse ouders van een dochter geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun dochter gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de dochter op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
geboorte-kraamcadeau-zoon-geboorteboekje
Geboorteboekje zoon
Trotse ouders van een zoon geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun zoon gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de zoon op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
nieuwjaar-oudejaarsavond-relatiegeschenk-gelukkig-nieuwjaar-2023
Gelukkig Nieuwjaar!
Rond oud en nieuw zoeken familieleden en vrienden elkaar graag op. Oudejaarsavond vier je natuurlijk graag samen om om twaalf uur te klinken op het nieuwe jaar. In dit geweldige cadeau verras je rond 12 uur je vrienden met een heel persoonlijk boek waarin er zeker ook plaats is voor jouw persoonlijke wensen. Een super cadeau dat zal verrassen.
ruud-spruit-haarlem
Haarlem
Haarlem heeft alles. Vergezichten over de weilanden, duinen en de zee. Kerken en kroegen. Monumenten en musea. Een stad ook met een rijke geschiedenis. Speciaal voor degene die Haarlem een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een fijn cadeau voor een Haarlemmer!
jarig-50-jaar-sarah
Het jaar van Sarah
50 jaar worden betekent als vrouw Sarah zien. En dat zal Sarah tijdens haar verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Sarah geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Abraham geef je Het jaar van Abraham.
vrouwen-ambitie-leiderschap-ladies-first
Ladies First
Vrouwen weten binnen maatschappij, bedrijfsleven en overheid steeds meer het verschil te maken. Als vrouw doe je dingen meer intuitief en ga je voor verbinding, vertrouwen, dialoog en een relatie. In dit boek staan de mooiste uitspraken die vrouwen nog meer zullen inspireren tot grote daden. Een mooi en origineel cadeau voor een vriendin of collega binnen je vrouwennetwerk of op de werkvloer!
ruud-spruit-leiden
Leiden
Leiden heeft alles. Het Rapenburg met de universiteit, de talloze stegen en hofjes, de grachten en markten. Een stad met levendige straten die worden bevolkt door uitbundige studenten, maar zeker ook de verstilde plekjes. Een stad vol met de meest fantastische verhalen en herinneringen. Speciaal voor degene die Leiden een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en sterke verhalen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een super cadeau voor een echte Leidenaar!
moederdag-jarig-moeder-uit-duizenden
Moeder uit duizenden
Als moeder jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor je mama. Een mooi cadeau om moeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je moeder, als bedankje of tijdens moederdag! Vader verras je met het boek Vader uit duizenden.
ruud-spruit-rotterdam
Rotterdam
Rotterdam heeft alles. De Erasmusbrug, het station en de Markthal. Monumenten en musea. Kerken en kroegen. De stad van Piet Hein, Pietje Bell en Koos Speenhoff. Speciaal voor degene die Rotterdam een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau voor de echte Rotterdammer.
slapen-slapeloosheid-slaap-lekker
Slaap lekker
Slapeloosheid is voor veel mensen een ware nachtmerrie. SLAAP LEKKER! is dan ook een geweldig cadeau voor iemand die de slaap niet kan vatten. Voor het slapen gaan nog even een paar inspirerende uitspraken lezen en dan heerlijk naar dromenland! Je maakt het boek speciaal op maat met de naam van de ontvanger en jouw eigen 'slaapverwekkende' tekst in het voorwoord. Een foto van de ontvanger plaatst je makkelijk op de cover. Slaap lekker!
troost-corona
Troost!
Het cadeau boek Troost werd speciaal samengesteld in tijden van corona. Maar is ook een troostrijk boek bij andere gelegenheden. Het staat vol met bemoedigende, opwekkende en troostrijke uitspraken van bekende mensen. Nu je niet bij elkaar kunt komen, is dit het ultieme cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto.Een cadeau voor familie en vrienden of voor iemand anders die troost nodig heeft. Snel geleverd!

Cadeau voor oma

Jouw oma verwen je met een mooi cadeau! Boek als Cadeau heeft cadeaus voor elke oma en een gepersonaliseerd cadeau maken voor oma doe je heel makkelijk bij Boek als Cadeau. Bij Boek als Cadeau maak je super snel een persoonlijk cadeau met de naam van oma op en in het boek, jouw eigen lieve tekst in het boek en een eigen foto van oma op de omslag van het boek. We geven je graag mooie tips voor een cadeau voor oma, zoals het gepersonaliseerde cadeau boek Allerliefste oma. Zo laat je zien hoe belangrijk je oma voor is! Het zal haar een heerlijk gevoel geven, als je dat persoonlijke boek aan oma geeft.

Kleinkind geboren en net oma geworden?

Jouw mama, zus of een vriendin heeft net voor het eerst een kleinkind gekregen. Wat geef je dan voor origineel cadeau na de geboorte aan oma? Bij Boek als Cadeau vind je het ideale cadeau! Geboorteboekje meisje of het Geboorteboekje jongen is een lief cadeau. In elk boek vind je fijne citaten en uitspraken over het nieuwe leven en de baby. Natuurlijk komt de naam van de baby op en in het boek, net als de naam van de papa en mama en jouw persoonlijke bericht voor oma. Zo maak je een uniek persoonlijk cadeau voor oma in de vorm van een bijzonder geboorte boek.

Een persoonlijk boek cadeau voor oma, ook voor moederdag

Een oma laat je jouw liefde zien met een gepersonaliseerd boek, Boek als Cadeau heeft veel liefdevolle cadeaus voor oma. Een heel fijn cadeau is Moeder uit duizenden met leuke citaten, want oma is tenslotte ook moeder. Maar je kunt ook een cadeau voor oma uitzoeken rond een van haar hobby’s, zoals Lekker sporten! of Veel geluk. Of geef oma het boek Alles op z’n tijd om eens lekker te ontspannen. En als oma net met pensioen is, geef je het boek Welverdiend. Je kunt ook kijken bij cadeau voor haar Zo vind je altijd een passend boek cadeau voor oma, ook voor moederdag.

Stedenboek voor oma

Kijk eens bij de Stedenboeken met prachtige boeken over Amersfoort, Rotterdam, Leiden en Haarlem. Oma’s genieten van deze boeken met historische foto’s; ze zijn heerlijk om in te lezen en te bladeren. Een Stedenboek is altijd een super cadeau voor oma.

Cadeau voor lieve oma’s

Lieve oma’s zijn natuurlijk ook stoer en daarom mag je laten zien dat je van haar houdt. Een lief cadeau voor een echte oma is dus Ik hou van jou! Maar je kunt oma ook inspireren met een van onze inspiratieboeken: Op naar de top, Yes you can of Treinreiziger. Of kijk eens bij alle cadeaus over inspiratie en motivatie.