Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-leidenaar

Cadeau voor Leidenaar

Een origineel cadeau voor een Leidenaar vind je bij Boek als Cadeau. Je kunt bij Allespersoonlijk kiezen uit de mooiste cadeaus voor iemand uit Leiden. Bijvoorbeeld het boek Leiden van Ruud Spruit met veel historische weetjes. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van de ontvanger en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een eigen foto op het boek plaatsen. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor iemand uit Leiden.

verhuizen-housewarming-woning-droomhuis
Droomhuis
Na lang zoeken op Funda is het huis dan gevonden en je vrienden of familie nodigen je uit voor een housewarming. Een bloemetje meenemen of liever toch een onvergetelijk cadeau? In Droomhuis staan vrolijke spreuken en citaten over verhuizen en alles wat daarmee te maken heeft. Je maakt het op maat met de namen van de huiseigenaar, jouw eigen boodschap en zelfs met een foto van het huis of je vrienden.
tuin-tuinieren-groene-vingers
Groene vingers
De tuin is voor veel mensen een mooie hobby en een heerlijke plek om te relaxen. of je nou in je tuinhuis zit of fijn aan het planten bent, geeft de tuin veel plezier. In Groene vingers vind je de mooiste spreuken en citaten over de tuin. Een persoonlijk en origineel groen cadeau voor elke tuinliefhebber met hart voor de tuin. Zeker ook een mooi geschenk tijdens een housewarming of als je bij vrienden op de BBQ bent gevraagd!
nieuwjaar-jaarwisseling-relatiegeschenk-inspirerend-2023
Inspirerend 2023
Gun jij jouw vriend, vriendin of collega een prachtig nieuwjaar? In dit persoonlijke boek staan nieuwjaarsuitspraken, maar ook inspirerende uitspraken over toekomst, succes en geluk. Je vindt in INSPIREREND 2023 honderden vrolijke uitspraken van bekende nationale en internationale personen. Een bijzonder mooi boek als cadeau, ook voor het kerstpakket of als zakelijk relatiegeschenk.
ruud-spruit-leiden
Leiden
Leiden heeft alles. Het Rapenburg met de universiteit, de talloze stegen en hofjes, de grachten en markten. Een stad met levendige straten die worden bevolkt door uitbundige studenten, maar zeker ook de verstilde plekjes. Een stad vol met de meest fantastische verhalen en herinneringen. Speciaal voor degene die Leiden een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en sterke verhalen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een super cadeau voor een echte Leidenaar!
student-studie-studeren-is-een-must
Studeren is een must!
Studeren is een must hoor je vaak om je heen. Het is echter de grootste dwaasheid dingen te leren die je later weer moet vergeten, schreef Erasmus. De echte student op universiteit, MBO of HBO zal deze uitspraak zeker beamen. In dit gepersonaliseerde boek staan grappige spreuken en citaten over studeren waarin de student veel van zijn opleiding zal herkennen. Je maakt het met de naam van de student en eigen tekst op maat. Het ultieme cadeau voor iedere student en docent!

Leiden – persoonlijk boek

Verras iemand met een persoonlijk cadeau over Leiden. Het mooiste cadeau voor een Leidenaar vind je bij Boek als Cadeau. Of iemand in Leiden geboren is of in Leiden woont: het boek Leiden is een super cadeau met veel leuke weetjes over Leiden, veel tips als je gaat wandelen en mooie foto’s uit het verleden. Er zijn zoveel bijzondere plaatsen in Leiden: de Leidse Waag, Rijksmuseum voor oudheden, de Leidse hofjes, Naturalis, de Hortus botanicus Leiden, De Sterrewacht, De Burcht en nog veel meer. En wie kent niet het Leids Ontzet op 3 oktober? Het persoonlijk cadeau Leiden staat vol met bekende en onbekende weetjes! En je maakt het cadeau persoonlijk met de naam van de ontvanger op en in het boek. Er is veel ruimte voor je eigen voorwoord en natuurlijk een eigen foto op de voorkant van het boek.

Nog meer tips voor een cadeau voor Leidenaar

Wanneer je een cadeau zoekt voor een Leidenaar heeft Boek als Cadeau nog meer cadeaus. Kijk eens op tips voor een cadeau voor een Leidenaar. Of misschien vind je jouw cadeau voor een Leidenaar bij een cadeau voor hem of een cadeau voor haar. Veel plezier met het uitzoeken van een persoonlijk cadeau en het persoonlijk maken van jouw boek cadeau! Tip voor makelaar in Leiden: het boek Leiden is ook een super cadeau als iemand in Leiden gaat wonen!