Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
steden-nederland-stad-leven

Steden Nederland

Nederland heeft prachtige steden. In de reeks Stad van mijn leven heeft Boek als Cadeau vier unieke boeken over Amersfoort, Haarlem, Leiden en Rotterdam. Prachtige boeken met veel illustraties, bijzondere historische verhalen en onbekende weetjes. De auteur is Ruud Spruit, begenadigd schrijver en voormalig museumdirecteur van het Westfries Museum t Hoorn. Het zijn prachtige boeken, die je persoonlijk maakt met de naam van de ontvanger en een geheel eigen voorwoord.

ruud-spruit-amersfoort
Amersfoort
Amersfoort heeft alles. Vergezichten over de weilanden, de parken en de Eem. Grachten en wallen. Het geografisch middelpunt van Nederland. Speciaal voor een echte Amersfoorter dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau waar een Amersfoorter blij van zal worden.
ruud-spruit-haarlem
Haarlem
Haarlem heeft alles. Vergezichten over de weilanden, duinen en de zee. Kerken en kroegen. Monumenten en musea. Een stad ook met een rijke geschiedenis. Speciaal voor degene die Haarlem een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een fijn cadeau voor een Haarlemmer!
ruud-spruit-leiden
Leiden
Leiden heeft alles. Het Rapenburg met de universiteit, de talloze stegen en hofjes, de grachten en markten. Een stad met levendige straten die worden bevolkt door uitbundige studenten, maar zeker ook de verstilde plekjes. Een stad vol met de meest fantastische verhalen en herinneringen. Speciaal voor degene die Leiden een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en sterke verhalen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een super cadeau voor een echte Leidenaar!
ruud-spruit-rotterdam
Rotterdam
Rotterdam heeft alles. De Erasmusbrug, het station en de Markthal. Monumenten en musea. Kerken en kroegen. De stad van Piet Hein, Pietje Bell en Koos Speenhoff. Speciaal voor degene die Rotterdam een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau voor de echte Rotterdammer.
gepersonaliseerd-cadeau-tuinplezier
Tuinplezier
Het tuinieren zit ons Nederlanders in het bloed, vanaf de tijd dat onze verre voorvaderen ontdekten dat de opbrengst van de jacht kan worden aangevuld door zaadjes in de grond te stoppen om later graan of groenten te kunnen oogsten. Dit boek beoogt allerminst een leerboek over de tuingeschiedenis te zijn. Het is een verzameling anekdotes, feiten en voorbeelden van tuinen. Een prachtig cadeauboek om te lezen als het te slecht weer is om in de tuin te werken.