Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-moederdag

Moederdag 2024

Een prachtig cadeau voor moederdag 2024 vind je bij Boek als Cadeau. Je vindt bij Boek als Cadeau de mooiste moederdag ideeen. Bovendien maak je het cadeau voor mama heel persoonlijk met de naam van moeder en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van jouw moeder op het boek plaatsen. Als dochter of zoon zet je je moeder op moederdag in het zonnetje! Jouw mama is immers de liefste moeder van de hele wereld, die je graag een geweldige moederdag geeft. Dus voor een moederdag cadeau idee vind je hier de beste tips.

mothers-day-personalized-gift-mother-in-a-million
A Mother in a Million
When it is your mother's birthday, you give her this personalized English book with bold statements about and for your mom. A beautiful gift to honor mother with hundreds of cheerful sayings. A loving gift for your mother, as a thank-you or during Mother's Day! You surprise father with the book A Father in a million.
cadeau-oma-jarig-allerliefste-oma
Allerliefste oma
Als oma jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek cadeau met warme uitspraken over én voor oma. Een mooi cadeau om grootmoeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor oma, als bedankje of tijdens moederdag! Opa verras je met het boek Allerliefste opa.
burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
bedankjes-pluim-bedankt
Bedankt!
Het is mooi als een vriend, vriendin, familielid of je collega op het juiste moment voor je klaar staat. En vergeet ook niet je secretaresse. In dit gepersonaliseerde boek staan bijzondere spreuken en citaten om diegene van harte te bedanken. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere vrouw of man die belangrijk voor je is. Bedankt! is een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld.
christendom-geloof-hoop-liefde
Geloof, hoop en liefde
Al sinds mensenheugenis is het christendom een oneindige bron van inspiratie, waaruit menigeen kracht kan putten. Zo geef je je christelijke wijze van leven zinvol vorm. GELOOF,HOOP EN LIEFDE: een persoonlijk en inspirerend cadeau met spreuken en citaten om je geloof verder te verdiepen.Een prachtig gepertsonaliseerd cadeau!
tuin-tuinieren-groene-vingers
Groene vingers
De tuin is voor veel mensen een mooie hobby en een heerlijke plek om te relaxen. of je nou in je tuinhuis zit of fijn aan het planten bent, geeft de tuin veel plezier. In Groene vingers vind je de mooiste spreuken en citaten over de tuin. Een persoonlijk en origineel groen cadeau voor elke tuinliefhebber met hart voor de tuin. Zeker ook een mooi geschenk tijdens een housewarming of als je bij vrienden op de BBQ bent gevraagd!
liefde-verliefd-ik-hou-van-jou
Ik hou van jou
De liefde is een eeuwige inspiratiebron. Verliefd, verloofd, getrouwd of samenwonend: de liefde neemt een belangrijke plaats in ons hart in. In dit gepersonaliseerde boek staan inspirerende citaten over de liefde. Met dit liefdevolle cadeau vertel je aan jouw grote liefde, al of niet tijdens Valentijn, dat je veel van de ander houdt!
kat-in-t-bakkie
Kat in 't bakkie
Een leven zonder een kat is voor veel mensen niet denkbaar. Dit pluizige bolletje met hoge aaibaarheidsfactor verandert regelmatig in een statige kat met een eigen wil. En dat maakt een poes of kater zo aantrekkelijk. Je vindt in KAT IN 'T BAKKIE honderden vrolijke uitspraken. Een heerlijk cadeau dat je persoonlijk maakt voor een vriendin, vriend of familielid!
vrouwen-ambitie-leiderschap-ladies-first
Ladies First
Vrouwen weten binnen maatschappij, bedrijfsleven en overheid steeds meer het verschil te maken. Als vrouw doe je dingen meer intuitief en ga je voor verbinding, vertrouwen, dialoog en een relatie. In dit boek staan de mooiste uitspraken die vrouwen nog meer zullen inspireren tot grote daden. Een mooi en origineel cadeau voor een vriendin of collega binnen je vrouwennetwerk of op de werkvloer!
gezondheid-sport-lekker-sporten
Lekker sporten!
Sport is voor bijna iedereen een wekelijkse of zelfs dagelijkse activiteit. Lekker even uitrazen in teamverband of juist alleen. Je vindt in LEKKER SPORTEN! honderden spreuken en uitspraken over sporten, van tennis tot voetbal en van hardlopen tot boksen en nog veel meer. Je maakt het boek op maat met een foto van de sporter en je eigen teksten. Een geweldig cadeau voor iedereen die van bewegen houdt!
moederdag-jarig-moeder-uit-duizenden
Moeder uit duizenden
Als moeder jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor je mama. Een mooi cadeau om moeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je moeder, als bedankje of tijdens moederdag! Vader verras je met het boek Vader uit duizenden.
succes-ondernemer-op-naar-de-top-vrouw
Op naar de top! Vrouw
Voor de manager of vrouw die graag de top wil bereiken en succes wil hebben, vind je in dit gepersonaliseerde boek inspirerende uitspraken en uitspraken om daadwerkelijk de top te bereiken. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, jouw eigen tekst, een logo en zelfs een foto van de ontvanger. Een inspirerend cadeau voor een vrouwelijk collega of vriendin!
etentje-koken-smullen
Smullen
Lekker koken voor vrienden en dan samen alles lekker opeten is super gezellig. Kortom: smullen! Of je nou tapas maakt of een ovenschotel: je vrienden bedank je graag voor het etentje met dit persoonlijke cadeau. In Smullen staan smakelijke citaten over eten & drinken. Speciaal voor fijnproevers!
meditatie-glimlach-stralend-jij
Stralend jij!
Een glimlach laat zien hoe mooi je bent! Schoonheid, yoga, je innerlijke ik, meditatie en lekker in je vel zijn voor veel vrouwen (en mannen) belangrijk. Jouw glimlach laat zien hoe jij als stralende persoonlijkheid in het leven staat. Je vindt in STRALEND JIJ! inspirerende en vrolijke uitspraken over zelfvertrouwen, een mooi gebit, glimlachen en veel meer. Een boek dat je ook als het een keer iets minder gaat helemaal weer oppept. Je maakt het boek persoonlijk op maat voor de ontvanger.
trots
Trots!
Het cadeau boek Trots geef je aan iemand om te laten zien dat je trots op haar of hem bent, zeker in tijden van corona. Het staat vol met daadkrachtige citaten van bekende mensen. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto. Zeker een origineel cadeau voor iemand met een vitaal beroep, zoals een verpleegkundige of arts, de juf of meester, een familielid of vriendin/vriend die er voor jou was toen het nodig was. Snel geleverd!
innovatie-verandermanagement-droom-tot-daad
Van droom tot daad!
Start met dromen en maak vervolgens je ultieme droom waar! Of het nou gaat om je werk, je relatie of verandermanagement of innovatie. In dit gepersonaliseerde boek vind je uitspraken over dromen en hoe ze waar te maken. VAN DROOM TOT DAAD is een persoonlijk en inspirerend cadeau voor een collega of vriend. Ook heel goed te gebruiken als trainer of coach.
gepersonaliseerd-cadeau-yes-you-can
Yes, you can!
YES, YOU CAN! is een persoonlijk boek met daadkrachtige en inspirerende uitspraken van wereldleiders. Een prachtig cadeau, waarin hoop, toekomst, verandering en een mooiere wereld centraal staan. Een persoonlijk en origineel cadeau, zowel voor een vriend(in) als voor een zakelijke relatie of medewerker Je maakt het boek eenvoudig persoonlijk.

Moederdag 2024

Een moederdag cadeau idee moet natuurlijk ook in 2024 uniek zijn. Jouw lieve moeder gun jij op moederdag 2020 een origineel cadeau. Daarom maak je elk boek van Boek als Cadeau persoonlijk met de foto van moeder op de voorkant. Met haar naam op en in het boek heb je een cadeau voor moeder dat zeer in de smaak valt. En dat vind je zeker op Boek als Cadeau!

Moederdag cadeau idee

Een cadeau voor moederdag moet natuurlijk wel aansluiten bij haar. Een moeder die van sport houdt geef je Lekker sporten. Een mooi cadeau voor moeder is zeker ook het boek Bedankt om moeder te bedanken voor alles wat ze voor jou deed. Een perfect mama cadeau is ook Bon appetit; veel moeders vinden lekker eten tenslotte fijn. Een mooie christelijk cadeau voor moeder is het boek Geloof, hoop en liefde. Een mama die manager is en graag de top wil bereiken, geef je het boek met citaten Op naar de top. En natuurlijk is het cadeau Moeder uit duizenden met liefdevolle uitspraken voor moeder altijd op z’n plaats!

Cadeau voor moeder

Je houdt veel van haar, maar wat geef je moeder nou als speciaal cadeau? Op welke wijze laat je haar zien hoe belangrijk zij voor jou is? Een gepersonaliseerd boek cadeau maak je zo persoonlijk als jij wilt. Je gaat naar Boek als Cadeau en kijkt welk thema het beste bij jouw moeder past. Is het leiderschap, tuinieren, de liefde of sport? Bij Boek als Cadeau vind je veel cadeaus voor moeders. Boeken met mooie citaten die zij als cadeau erg cool zal vinden. Zoek vervolgens een prachtige foto van haar en upload haar foto op de voorkant van het boek. Schrijf een aantal liefdevolle regels voor in het voorwoord. Wanneer je door het boek online bladert, zie je haar foto op de voorkant en lees je je eigen tekst. Natuurlijk kan je het eerst nog aanpassen om tot het beste moederdag cadeau te komen! Wanneer je het zo goed vindt, rond je de bestelling af en voor je het weet ligt het boek bij jouw moeder in de bus. Wat zal zij verrast zijn met zo'n liefdevol cadeau!

Gepersonaliseerd cadeau moeder

Boek als Cadeau is specialist in het uitgeven van boeken voor speciale cadeau momenten, zoals verjaardag en moederdag. In veel boeken staan de mooiste citaten, spreuken, uitspraken en quotes van bekende en minder bekende mensen. Vaak grappig of ontroerend, maar altijd kort en krachtig! Een boek om even ter hand te nemen voor inspiratie. Elk boek maak je zelf eenvoudig uniek met de naam van moeder, een eigen bericht voor moeder en zelfs een foto van moeder. Zo maak je snel een geweldig cadeau voor moederdag.

Cadeau inspiratie oma

Voor moederdag is er natuurlijk ook een cadeau voor oma, namelijk het boek Allerliefste oma. Omdat iedere oma ook een moeder is, past natuurlijk het boek Moeder uit duizenden ook perfect als moederdag cadeau. Zo bestel je als kleinkind heel makkelijk online een mooi moederdag cadeau voor oma in de vorm van een gepersonaliseerd boek. Boek als Cadeau heeft zo voor elke moeder het mooiste cadeau voor haar.

En dan is het zover: moederdag 2024

Veel kinderen zijn in de ochtend al vroeg wakker als het moederdag 2024 is. Ze zijn stiekem in de keuken bezig en maken een heerlijk ontbijtje op bed voor moeder. Er wordt natuurlijk een eitje gekookt en een croissant gebakken! Op een dienblad, samen met een bloem in een vaasje en een mooi ingepakt cadeautje verrassen de kinderen hun lieve mama op bed. Mama kan haast niet wachten om het cadeautje uit te pakken en haar kinderen ook niet! Wat is mama blij als ze het boek Moeder uit duizenden ziet of het cadeau Ik hou van jou. Haar foto op het boek maakt het helemaal bijzonder. En dan heeft ze door dat ook haar naam er op staat. Wanneer ze het voorwoord leest dat haar kinderen hebben geschreven is ze enorm ontroerd en geeft ze de kinderen een dikke knuffel!