Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-mama

Cadeau voor mama

Een heel origineel cadeau voor mama vind je bij Boek als Cadeau, bijvoorbeeld voor moederdag of als mama haar verjaardag viert. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor moeder. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van je moeder en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van jouw mama op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je mama houdt! Jouw mama is immer de liefste moeder van de hele wereld, die een super cadeau verdient. Dus voor een vrolijke mama, een slimme mama, een mama die van hardlopen houdt of een sterke mama vind je hier tips voor een uniek gepersonaliseerd cadeau voor haar.

mothers-day-personalized-gift-mother-in-a-million
A Mother in a Million
When it is your mother's birthday, you give her this personalized English book with bold statements about and for your mom. A beautiful gift to honor mother with hundreds of cheerful sayings. A loving gift for your mother, as a thank-you or during Mother's Day! You surprise father with the book A Father in a million.
cadeau-oma-jarig-allerliefste-oma
Allerliefste oma
Als oma jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek cadeau met warme uitspraken over én voor oma. Een mooi cadeau om grootmoeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor oma, als bedankje of tijdens moederdag! Opa verras je met het boek Allerliefste opa.
burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
bedankjes-pluim-bedankt
Bedankt!
Het is mooi als een vriend, vriendin, familielid of je collega op het juiste moment voor je klaar staat. En vergeet ook niet je secretaresse. In dit gepersonaliseerde boek staan bijzondere spreuken en citaten om diegene van harte te bedanken. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere vrouw of man die belangrijk voor je is. Bedankt! is een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld.
pech-crisis-volgens-Murphy
Crisis volgens Murphy
Wanneer de ene na de andere crisis elkaar opvolgt en pech en ongeluk dagelijkse realiteit zijn, dan geef je een vriend of collega dit hilarische boek ter ondersteuning. Crisis volgens Murphy maak je het geheel persoonlijk met zijn of haar naam en een heel persoonlijke boodschap. Je kunt zelfs een foto van de pechvogel op het boek plaatsten. Zo steek je iemand met dit gepersonaliseerde cadeau een hart onder de riem.
geboorte-kraamcadeau-dochter-geboorteboekje
Geboorteboekje dochter
Trotse ouders van een dochter geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun dochter gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de dochter op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
geboorte-kraamcadeau-zoon-geboorteboekje
Geboorteboekje zoon
Trotse ouders van een zoon geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun zoon gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de zoon op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
jan-pieterse-puntdichter-beste
Het beste van Jan. J. Pieterse
Het Beste van Jan J. Pieterse bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande twintig bundels van Jan J. Pieterse. Hij neemt jou als het ware mee langs zijn eigen leven, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood, de onderwerpen waar ongetwijfeld ook jij mee worstelt, komen allemaal aan de orde. Leuker en puntiger dan Jan dit brengt is welhaast onmogelijk. Veel leesplezier!
jarig-50-jaar-sarah
Het jaar van Sarah
50 jaar worden betekent als vrouw Sarah zien. En dat zal Sarah tijdens haar verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Sarah geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Abraham geef je Het jaar van Abraham.
vrouwen-ambitie-leiderschap-ladies-first
Ladies First
Vrouwen weten binnen maatschappij, bedrijfsleven en overheid steeds meer het verschil te maken. Als vrouw doe je dingen meer intuitief en ga je voor verbinding, vertrouwen, dialoog en een relatie. In dit boek staan de mooiste uitspraken die vrouwen nog meer zullen inspireren tot grote daden. Een mooi en origineel cadeau voor een vriendin of collega binnen je vrouwennetwerk of op de werkvloer!
moederdag-jarig-moeder-uit-duizenden
Moeder uit duizenden
Als moeder jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor je mama. Een mooi cadeau om moeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je moeder, als bedankje of tijdens moederdag! Vader verras je met het boek Vader uit duizenden.
stoptober-stoppen-met-roken
Stoppen met roken
Stoppen met roken is voor velen een lastige zaak. Dit boek kan echter een hulpje zijn om de laatste sigaret op te steken, ook als je meedoet met Stoptober. In dit gepersonaliseerde boek staan uitspraken om de volhardende roker nu eens echt te inspireren. STOPPEN MET ROKEN is een persoonlijk en origineel cadeau om iemand te stimuleren te stoppen. je maakt het persoonlijk met de naam en jouw aanmoedigende eigen tekst.
meditatie-glimlach-stralend-jij
Stralend jij!
Een glimlach laat zien hoe mooi je bent! Schoonheid, yoga, je innerlijke ik, meditatie en lekker in je vel zijn voor veel vrouwen (en mannen) belangrijk. Jouw glimlach laat zien hoe jij als stralende persoonlijkheid in het leven staat. Je vindt in STRALEND JIJ! inspirerende en vrolijke uitspraken over zelfvertrouwen, een mooi gebit, glimlachen en veel meer. Een boek dat je ook als het een keer iets minder gaat helemaal weer oppept. Je maakt het boek persoonlijk op maat voor de ontvanger.
trots
Trots!
Het cadeau boek Trots geef je aan iemand om te laten zien dat je trots op haar of hem bent, zeker in tijden van corona. Het staat vol met daadkrachtige citaten van bekende mensen. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto. Zeker een origineel cadeau voor iemand met een vitaal beroep, zoals een verpleegkundige of arts, de juf of meester, een familielid of vriendin/vriend die er voor jou was toen het nodig was. Snel geleverd!
babyshower-zwanger
Zwanger!
Zwanger zijn is een bijzondere periode en een felicitatie met een gepersonaliseerd cadeau waard. Het boek Zwanger is het ideale cadeau om de zwangerschap te vieren. Maak het boek persoonlijk met de naam van je zwangere vriendin of vrouw, een eigen foto en een persoonlijk bericht/ Een geweldig cadeau tijdens een babyshower!

Persoonlijk cadeau voor mama

Als er iemand is die een cadeau verdient, is het mama! Daarom heeft Boek als Cadeau cadeaus voor een jonge mama, een oudere mama en zelfs voor een mama die zelf oma is. Een gepersonaliseerd cadeau maken, doe je online en is leuk en makkelijk bij Boek als Cadeau. Bij Boek als Cadeau maak je eenvoudig een persoonlijk boek cadeau met de naam van de ontvanger op en in het boek, jouw eigen tekst in het boek en een foto op de cover van het boek. We geven je graag tips voor een gaaf cadeau voor jouw mama. Zo laat je zien hoe belangrijk je moeder of oma voor jou is! En dat zal haar een fijn gevoel geven, als je dat persoonlijke cadeau aan haar overhandigt.

Zwanger zijn en binnenkort mama worden?

Zoek je voor iemand die zwanger is een origineel cadeau? Geef dan het gepersonaliseerde boek cadeau Zwanger! Een schitterend boek met geweldig citaten over zwangerschap en moeder worden. Mama gaat zich hierin zeker herkennen. En maak een foto van haar mooie buik en plaats die op het omslag. Samen met haar naam en jouw lieve boodschap in het boek, blijft dit cadeau haar lang bij!

Baby geboren en net moeder geworden?

Jouw vriendin, zus, dochter of buurvrouw heeft net een zoontje of dochtertje gekregen. Wat geef je dan voor origineel kraamcadeau na de geboorte?Boek als Cadeau weet raad! Kijk hier eens voor het Geboorteboekje meisje of voor het Geboorteboekje jongen. In elk boek vind je gave citaten en gezegden over de geboorte en de bijzondere tijd die gaat komen. Natuurlijk komt de naam van de baby op en in het boek, net als de naam van de ouders en jouw liever bericht. Zo geef je een uniek en persoonlijk cadeau de vorm van een bijzonder geboorte boek.

Een persoonlijk boek cadeau voor mama, ook voor moederdag

Een moeder zet je in het zonnetje met een gepersonaliseerd boek, Boek als Cadeau heeft veel mooie cadeaus voor mama. Een heel mooi boek is Moeder uit duizenden met gave citaten. Dat boek voor mama is er ook in het Engels trouwens: A Mother in a Million. Maar je kunt ook een cadeau zoeken rond een van haar hobby’s, zoals Lekker sporten of Bon appetit. Gaat mama met pensioen, dan geef je Welverdiend! geef moeder het boek Alles op z’n tijd om lekker te relaxen. Je kunt ook kijken bij alle cadeaus op cadeau voor haar. Zo vind je altijd een geweldig boek cadeau voor mama, ook voor moederdag.

Een persoonlijk cadeau voor oma

Een oma laat je graag zien dat je van haar houdt. Boek als Cadeau heeft diverse mooie cadeaus voor oma. Een prachtig boek is Allerliefste oma met ontroerende uitspraken en citaten. Als oma net 50 is geworden, geef je haar Het jaar van Sarah. Gaat oma met pensioen, dan geef je Welverdiend! Of kijk eens bij de Stedenboeken met prachtige boeken over Amersfoort, Rotterdam, Leiden en Haarlem. Vooral oma’s vinden deze boeken met oude foto’s heerlijk om in te lezen en te bladeren. Je kunt ook kijken bij alle cadeaus op cadeau voor haar. Zo vind je altijd een geweldig boek cadeau voor oma.