Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-etentje

Etentje

Een etentje bij vrienden of familie is altijd gezellig. Als cadeau een fles wijn mee of toch maar bloemen? Met een persoonlijk boek van Boek als Cadeau weet je je vrienden of familie echt te raken. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van je vrienden, je eigen tekst in het voorwoord en zelfs een eigen foto op de omslag. Zo heb je een super cadeau voor een etentje bij vrienden.

bedankjes-pluim-bedankt
Bedankt!
Het is mooi als een vriend, vriendin, familielid of je collega op het juiste moment voor je klaar staat. En vergeet ook niet je secretaresse. In dit gepersonaliseerde boek staan bijzondere spreuken en citaten om diegene van harte te bedanken. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere vrouw of man die belangrijk voor je is. Bedankt! is een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld.
etentje-koken-smullen
Smullen
Lekker koken voor vrienden en dan samen alles lekker opeten is super gezellig. Kortom: smullen! Of je nou tapas maakt of een ovenschotel: je vrienden bedank je graag voor het etentje met dit persoonlijke cadeau. In Smullen staan smakelijke citaten over eten & drinken. Speciaal voor fijnproevers!
vriendschap-vriendin-vrienden-voor-het-leven
Vrienden voor het leven
Echte vriendschap toon je met dit originele cadeau voor je vriendin of vriend. Je maakt het boek geheel op maat met haar/zijn naam op en in het boek. Jouw eigen tekst komt in het voorwoord En je kunt zelfs de foto van jullie allebei op de voorzijde van het boek plaatsen. Zo heb je een super cadeau om de vriendschap te vieren!