Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-opa

Cadeau voor opa

Een heel origineel cadeau voor opa vind je bij Boek als Cadeau, bijvoorbeeld voor vaderdag of als opa zijn verjaardag viert. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor grootvader. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van opa en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van jouw opa op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je vader houdt! En als kleinkind is jouw opa heel bijzonder. Jouw grootvader is immer de liefste opa, die een super cadeau verdient. Dus voor een jonge opa, een oude opa, een opa die van vakantie houdt of een grappige opa vind je hier tips voor het mooiste cadeau voor opa.

fathers-day-personalized-gift-father-in-a-million
A Father in a million
When it is your father's birthday, you give him this personalized English book with bold statements about and for your dad. A beautiful gift to honor father with hundreds of cheerful sayings. A loving gift for your father, as a thank-you or during Father's Day! Mother surprise you with the book A Mother in a million.
opa-jarig-allerliefste-opa
Allerliefste opa
Als opa jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor opa. Een mooi cadeau om grootvader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor opa, als bedankje of tijdens vaderdag! Oma verras je met het boek Allerliefste oma.
ruud-spruit-amersfoort
Amersfoort
Amersfoort heeft alles. Vergezichten over de weilanden, de parken en de Eem. Grachten en wallen. Het geografisch middelpunt van Nederland. Speciaal voor een echte Amersfoorter dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau waar een Amersfoorter blij van zal worden.
geboorte-kraamcadeau-dochter-geboorteboekje
Geboorteboekje dochter
Trotse ouders van een dochter geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun dochter gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de dochter op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
geboorte-kraamcadeau-zoon-geboorteboekje
Geboorteboekje zoon
Trotse ouders van een zoon geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun zoon gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de zoon op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
nieuwjaar-oudejaarsavond-relatiegeschenk-gelukkig-nieuwjaar-2023
Gelukkig Nieuwjaar!
Rond oud en nieuw zoeken familieleden en vrienden elkaar graag op. Oudejaarsavond vier je natuurlijk graag samen om om twaalf uur te klinken op het nieuwe jaar. In dit geweldige cadeau verras je rond 12 uur je vrienden met een heel persoonlijk boek waarin er zeker ook plaats is voor jouw persoonlijke wensen. Een super cadeau dat zal verrassen.
ruud-spruit-haarlem
Haarlem
Haarlem heeft alles. Vergezichten over de weilanden, duinen en de zee. Kerken en kroegen. Monumenten en musea. Een stad ook met een rijke geschiedenis. Speciaal voor degene die Haarlem een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een fijn cadeau voor een Haarlemmer!
jarig-50-jaar-abraham
Het jaar van Abraham
50 jaar worden betekent als man Abraham zien. En dat zal Abraham tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Abraham geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Sarah geef je Het jaar van Sarah.
jarig-60-jaar-isaak
Het jaar van Isaak
60 jaar worden betekent als man Isaak zien. En dat zal Isaak tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Isaak geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige!
ruud-spruit-leiden
Leiden
Leiden heeft alles. Het Rapenburg met de universiteit, de talloze stegen en hofjes, de grachten en markten. Een stad met levendige straten die worden bevolkt door uitbundige studenten, maar zeker ook de verstilde plekjes. Een stad vol met de meest fantastische verhalen en herinneringen. Speciaal voor degene die Leiden een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en sterke verhalen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een super cadeau voor een echte Leidenaar!
ruud-spruit-rotterdam
Rotterdam
Rotterdam heeft alles. De Erasmusbrug, het station en de Markthal. Monumenten en musea. Kerken en kroegen. De stad van Piet Hein, Pietje Bell en Koos Speenhoff. Speciaal voor degene die Rotterdam een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau voor de echte Rotterdammer.
slapen-slapeloosheid-slaap-lekker
Slaap lekker
Slapeloosheid is voor veel mensen een ware nachtmerrie. SLAAP LEKKER! is dan ook een geweldig cadeau voor iemand die de slaap niet kan vatten. Voor het slapen gaan nog even een paar inspirerende uitspraken lezen en dan heerlijk naar dromenland! Je maakt het boek speciaal op maat met de naam van de ontvanger en jouw eigen 'slaapverwekkende' tekst in het voorwoord. Een foto van de ontvanger plaatst je makkelijk op de cover. Slaap lekker!
troost-corona
Troost!
Het cadeau boek Troost werd speciaal samengesteld in tijden van corona. Maar is ook een troostrijk boek bij andere gelegenheden. Het staat vol met bemoedigende, opwekkende en troostrijke uitspraken van bekende mensen. Nu je niet bij elkaar kunt komen, is dit het ultieme cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto.Een cadeau voor familie en vrienden of voor iemand anders die troost nodig heeft. Snel geleverd!
papa-jarig-vaderdag-vader-uit-duizenden
Vader uit duizenden
Als vader jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met stoere uitspraken over én voor je papa. Een mooi cadeau om vader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je vader, als bedankje of tijdens vaderdag! Moeder verras je met het boek Moeder uit duizenden.

Cadeau voor opa

Jouw opa verwen je met een mooi cadeau! Boek als Cadeau heeft cadeaus voor elke opa en een gepersonaliseerd cadeau maken voor opa, doe je heel makkelijk bij Boek als Cadeau. Bij Boek als Cadeau maak je super snel een persoonlijk cadeau met de naam van opa op en in het boek, jouw eigen lieve tekst in het boek en een eigen foto van opa op de kaft van het boek. We geven je graag tips voor een cadeau voor opa. Bijvoorbeeld het gepersonaliseerde cadeau boek Allerliefste opa. Zo laat je zien hoe belangrijk je opa voor jou is! Het zal hem een goed gevoel geven, als je dat persoonlijke boek aan opa geeft.

Kleinkind geboren en net opa geworden? Geef een persoonlijk cadeau!

Jouw papa, broer of een vriend heeft net voor het eerst een kleinkind gekregen. Wat geef je dan voor origineel cadeau na de geboorte aan opa? Bij Boek als Cadeau vind je het! Geboorteboekje meisje of het Geboorteboekje jongen is een mooi cadeau. In elk boek vind je geweldige citaten en uitspraken over de geboorte en de nieuwe baby. Natuurlijk komt de naam van de baby op en in het boek, net als de naam van de papa en mama en jouw persoonlijke bericht voor opa. Zo maak je een uniek en persoonlijk cadeau voor opa in de vorm van een bijzonder geboorte boek.

Een persoonlijk boek cadeau voor opa, ook voor vaderdag

Een opa zet je in het zonnetje met een gepersonaliseerd boek, Boek als Cadeau heeft veel fijne cadeaus voor opa. Een heel mooi boek is Vader uit duizenden met leuke citaten, want opa is tenslotte ook vader. Maar je kunt ook een cadeau voor opa uitzoeken rond een van zijn hobby’s, zoals het voetbalboek Oranje! of Veel geluk. Of geef opa het boek Alles op z’n tijd om eens lekker te ontspannen. En als opa net met pensioen is is er het boek Welverdiend. Je kunt ook kijken bij cadeau voor hem. Zo vind je altijd een passend boek cadeau voor opa, ook voor vaderdag.

Stedenboek voor opa

Kijk eens bij de Stedenboeken met prachtige boeken over Amersfoort, Rotterdam, Leiden en Haarlem. Opa’s genieten van deze boeken met oude foto’s; ze zijn heerlijk om in te lezen en te bladeren. Een Stedenboek is altijd een geweldig cadeau voor opa.

Cadeau voor echte opa’s

Echte opa’s zijn natuurlijk lief en daarom mag je laten zien dat je van hem houdt. Een lief cadeau voor een echte opa is dus Ik hou van jou! Maar je kunt opa ook inspireren met een van onze inspiratieboeken: Op naar de top, Leiderschap, Van droom tot daad of Slaap lekker. Of kijk eens bij alle cadeaus over inspiratie en motivatie.