Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-zwanger

Zwanger

Een cadeau voor iemand die sterkte zwanger is? Natuurlijk geef je een persoonlijk cadeau en wil je haar graag feliciteren en alle aandacht geven. Bij Boek als Cadeau vind je diverse mogelijkheden. Je maakt het boek persoonlijk met je eigen voorwoord, de naam van de ontvanger en zelfs een eigen foto is mogelijk. Op deze wijze heb je een heel persoonlijk cadeau om de zwangerschap te vieren. Hier vind je de beste tips.

bedankjes-pluim-bedankt
Bedankt!
Het is mooi als een vriend, vriendin, familielid of je collega op het juiste moment voor je klaar staat. En vergeet ook niet je secretaresse. In dit gepersonaliseerde boek staan bijzondere spreuken en citaten om diegene van harte te bedanken. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere vrouw of man die belangrijk voor je is. Bedankt! is een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld.
stoptober-stoppen-met-roken
Stoppen met roken
Stoppen met roken is voor velen een lastige zaak. Dit boek kan echter een hulpje zijn om de laatste sigaret op te steken, ook als je meedoet met Stoptober. In dit gepersonaliseerde boek staan uitspraken om de volhardende roker nu eens echt te inspireren. STOPPEN MET ROKEN is een persoonlijk en origineel cadeau om iemand te stimuleren te stoppen. je maakt het persoonlijk met de naam en jouw aanmoedigende eigen tekst.
babyshower-zwanger
Zwanger!
Zwanger zijn is een bijzondere periode en een felicitatie met een gepersonaliseerd cadeau waard. Het boek Zwanger is het ideale cadeau om de zwangerschap te vieren. Maak het boek persoonlijk met de naam van je zwangere vriendin of vrouw, een eigen foto en een persoonlijk bericht/ Een geweldig cadeau tijdens een babyshower!