Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-haarlemmer

Cadeau voor Haarlemmer

Een origineel cadeau voor een Haarlemmer vind je bij Boek als Cadeau. Je kunt bij Allespersoonlijk kiezen uit de mooiste cadeaus voor iemand uit Haarlem. Bijvoorbeeld het boek Haarlem van Ruud Spruit met veel historische weetjes. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van de ontvanger en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een eigen foto op het boek plaatsen. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor iemand uit Haarlem.

verhuizen-housewarming-woning-droomhuis
Droomhuis
Na lang zoeken op Funda is het huis dan gevonden en je vrienden of familie nodigen je uit voor een housewarming. Een bloemetje meenemen of liever toch een onvergetelijk cadeau? In Droomhuis staan vrolijke spreuken en citaten over verhuizen en alles wat daarmee te maken heeft. Je maakt het op maat met de namen van de huiseigenaar, jouw eigen boodschap en zelfs met een foto van het huis of je vrienden.
tuin-tuinieren-groene-vingers
Groene vingers
De tuin is voor veel mensen een mooie hobby en een heerlijke plek om te relaxen. of je nou in je tuinhuis zit of fijn aan het planten bent, geeft de tuin veel plezier. In Groene vingers vind je de mooiste spreuken en citaten over de tuin. Een persoonlijk en origineel groen cadeau voor elke tuinliefhebber met hart voor de tuin. Zeker ook een mooi geschenk tijdens een housewarming of als je bij vrienden op de BBQ bent gevraagd!
ruud-spruit-haarlem
Haarlem
Haarlem heeft alles. Vergezichten over de weilanden, duinen en de zee. Kerken en kroegen. Monumenten en musea. Een stad ook met een rijke geschiedenis. Speciaal voor degene die Haarlem een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een fijn cadeau voor een Haarlemmer!
jan-pieterse-puntdichter-beste
Het beste van Jan. J. Pieterse
Het Beste van Jan J. Pieterse bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande twintig bundels van Jan J. Pieterse. Hij neemt jou als het ware mee langs zijn eigen leven, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood, de onderwerpen waar ongetwijfeld ook jij mee worstelt, komen allemaal aan de orde. Leuker en puntiger dan Jan dit brengt is welhaast onmogelijk. Veel leesplezier!
nieuwjaar-jaarwisseling-relatiegeschenk-inspirerend-2023
Inspirerend 2023
Gun jij jouw vriend, vriendin of collega een prachtig nieuwjaar? In dit persoonlijke boek staan nieuwjaarsuitspraken, maar ook inspirerende uitspraken over toekomst, succes en geluk. Je vindt in INSPIREREND 2023 honderden vrolijke uitspraken van bekende nationale en internationale personen. Een bijzonder mooi boek als cadeau, ook voor het kerstpakket of als zakelijk relatiegeschenk.

Haarlem – persoonlijk boek cadeau

Verras iemand met een persoonlijk cadeau over Haarlem. Het mooiste cadeau voor een Haarlemmer vind je bij Boek als Cadeau. Of iemand in Haarlem geboren is of in Haarlem woont: het boek Haarlem is een super cadeau met veel leuke weetjes over Haarlem, veel tips als je gaat wandelen en mooie foto’s uit het verleden. Er zijn zoveel bijzondere plaatsen in Haarlem: de Grote Markt, Frans Hals Museum, de Waag, de Koepelgevangenis, Teylers Museum, De Ruïne van Brederode, de Adriaan Molen en de Eenhoorn en nog veel meer. Het cadeau boek Haarlem staat vol met bekende en onbekende weetjes! En je maakt het cadeau persoonlijk met de naam van de ontvanger op en in het boek. Er is veel ruimte voor je eigen voorwoord en natuurlijk een eigen foto op de voorkant van het boek.

Nog meer tips voor cadeau over Haarlem

Wanneer je een cadeau zoekt voor een Haarlemmer heeft Boek als Cadeau nog meer cadeaus. Kijk eens op tips voor een cadeau voor een Haarlemmer. Of misschien vind je jouw cadeau voor een Haarlemmer bij een cadeau voor hem of een cadeau voor haar. Veel plezier met het uitzoeken van een persoonlijk cadeau over Haarlem en het persoonlijk maken van jouw boek cadeau! Tip voor makelaar in Haarlem: het boek Haarlem is ook een super cadeau als iemand in Haarlem gaat wonen!