Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-pensioen

Pensioen

Een bijzonder cadeau als iemand met pensioen gaat vind je bij Boek als Cadeau. Een boek met de mooiste spreuken en citaten over 65 jaar, pensioen en lekker genieten. Je maakt het boek uniek met je eigen voorwoord, de naam van de pensionado op en in het boek. Je mag zelfs een foto van degene die met pensioen gaat op het boek plaatsen. Zo heb je een geweldig cadeau voor iemand die met pensioen gaat. Op Boek als Cadeau vind je de beste tips.

cadeau-oma-jarig-allerliefste-oma
Allerliefste oma
Als oma jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek cadeau met warme uitspraken over én voor oma. Een mooi cadeau om grootmoeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor oma, als bedankje of tijdens moederdag! Opa verras je met het boek Allerliefste opa.
opa-jarig-allerliefste-opa
Allerliefste opa
Als opa jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor opa. Een mooi cadeau om grootvader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor opa, als bedankje of tijdens vaderdag! Oma verras je met het boek Allerliefste oma.
burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
tuin-tuinieren-groene-vingers
Groene vingers
De tuin is voor veel mensen een mooie hobby en een heerlijke plek om te relaxen. of je nou in je tuinhuis zit of fijn aan het planten bent, geeft de tuin veel plezier. In Groene vingers vind je de mooiste spreuken en citaten over de tuin. Een persoonlijk en origineel groen cadeau voor elke tuinliefhebber met hart voor de tuin. Zeker ook een mooi geschenk tijdens een housewarming of als je bij vrienden op de BBQ bent gevraagd!
jan-pieterse-puntdichter-beste
Het beste van Jan. J. Pieterse
Het Beste van Jan J. Pieterse bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande twintig bundels van Jan J. Pieterse. Hij neemt jou als het ware mee langs zijn eigen leven, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood, de onderwerpen waar ongetwijfeld ook jij mee worstelt, komen allemaal aan de orde. Leuker en puntiger dan Jan dit brengt is welhaast onmogelijk. Veel leesplezier!
trots
Trots!
Het cadeau boek Trots geef je aan iemand om te laten zien dat je trots op haar of hem bent, zeker in tijden van corona. Het staat vol met daadkrachtige citaten van bekende mensen. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto. Zeker een origineel cadeau voor iemand met een vitaal beroep, zoals een verpleegkundige of arts, de juf of meester, een familielid of vriendin/vriend die er voor jou was toen het nodig was. Snel geleverd!
pensioen-65-welverdiend
Welverdiend
Met pensioen gaan is een belangrijk moment in het leven. In dit gepersonaliseerde boek staan bijzondere spreuken en citaten over als het werk klaar is als je 65 bent. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere vrouw of man die welverdiend mag gaan genieten van het pensioen en alles wat het leven biedt. Een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld.

Pensioen – AOW – Mijn pensioen – pensioenleeftijd – cadeau – boek

Eindelijk is het dan zover: je mag met pensioen en verdient een cadeau. De pensioenleeftijd is de laatste jaren gegaan van 65 jaar naar 66 jaar of zelfs naar 67 jaar! Gelukkig is er een pensioenakkoord gesloten en is het weer duidelijk wanneer iemand AOW krijgt. Op Mijn pensioen lees je wat je zelf of je pensioenfonds voor je heeft opgebouwd en hoeveel AOW je ontvangt. Maar wat voor cadeau kan je iemand geven die met pensioen gaat en alles al heeft? Dat moet wel een origineel cadeau zijn. BoekalsCadeau heeft diverse mogelijkheden voor een uniek cadeau voor iemand die met pensioen gaat. Met stip op 1 staat het boek Welverdiend met vrolijke uitspraken over pensioen. Je maakt het helemaal op maat met de eigen foto van de pensionada op de voorkant en de naam op en in het boek. Jouw eigen tekst maakt het helemaal af. Met dit gepersonaliseerde boek cadeau verras je iemand die met pensioen gaat totaal!

Gepersonaliseerd boek cadeau

Een mooi boek voor iemand die met pensioen gaat is ook een persoonlijk boek uit de reeks Stad van m’n leven, een reeks met mooie historische Stedenboeken. Tot nu toe verschenen er boeken over Amersfoort, Haarlem, Leiden en Rotterdam. Het zijn heerlijke boeken die het verleden tot leven wekken. Een boek met citaten, spreuken, oneliners en quotes is er zo ongeveer rond elk thema. Voor iemand die met pensioen gaat is er dus altijd bij Boek als Cadeau een prachtig cadeau te vinden. Zo geef je altijd een origineel en verrassend cadeau!