Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-dieren-liefhebber

Cadeau voor dieren liefhebber

Een heel uniek cadeau voor een liefhebber van dieren vind je bij Boek als Cadeau. Voor iemand die kat, hond en paard als een familielid ziet. Fijn dat Boek als Cadeau diverse mogelijkheden heeft om een verrassend cadeau te kiezen. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van de eigenaar en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van het dier op het boek plaatsen. Hier vind je tips voor een origineel gepersonaliseerd cadeau voor de trotse dierenliefhebbers.

dog-puppies-personalized-gift-dogs-life
A dog's life
A dog is a friend for life. Faithful and affectionate, he follows you wherever you go. And whether the dogs are puppies or older, they remain loyal to you. In the personalized book A DOG'S LIFDE, you find happy and moving spells and quotes about dogs. This way you can only enjoy more of the sweetest pet. A great personalized gift for every owner!
kat-in-t-bakkie
Kat in 't bakkie
Een leven zonder een kat is voor veel mensen niet denkbaar. Dit pluizige bolletje met hoge aaibaarheidsfactor verandert regelmatig in een statige kat met een eigen wil. En dat maakt een poes of kater zo aantrekkelijk. Je vindt in KAT IN 'T BAKKIE honderden vrolijke uitspraken. Een heerlijk cadeau dat je persoonlijk maakt voor een vriendin, vriend of familielid!
paarden-manege-paardenkracht
Paardenkracht
Paarden hebben evenveel persoonlijkheid en karakter als mensen, zei ooit een grote paardenliefhebber. Of je nu dagelijks in de manege te vinden bent of alleen soms een ritje maakt, dit boek is een geweldig cadeau. In dit gepersonaliseerde boek staan inspirerende citaten en spreuken waarin de mooie band tussen paard en ruiter de hoofdrol spelen. PAARDENKRACHT is een origineel cadeau voor de ruiter en elke paardenliefhebber!
personalized-gift-purrfect-cat
Purrfect cat
A life without a cat is not imaginable for many people. This fluffy little ball with high cuddliness factor changes regularly in a stately cat with a will of its own. And that makes a cat so attractive. You'll find hundreds of cheerful sayings in Purrfect cat. A wonderful gift that you personally make for a friend, friend or family member!
gepersonaliseerd-cadeau-zo-trouw-als-een-hond
Zo trouw als een hond
Een hond is een kameraad voor het leven. Trouw en aanhankelijk volgt hij je waar je ook gaat. En of de honden nou puppies zijn of al ouder, ze blijven je trouw. In het gepersonaliseerde boek ZO TROUW ALS EEN HOND staan vrolijke en ontroerende spreuken en citaten over honden. Zo kan je alleen nog maar meer van het liefste huisdier genieten. Een geweldig cadeau voor elk baasje!

Persoonlijk cadeau voor dieren liefhebber

Ken je iemand die gek is op honden, katten of paarden en zoek je een origineel, persoonlijk cadeau? Een gepersonaliseerd cadeau maken is leuk en makkelijk bij Boek als Cadeau. Bij Boek als Cadeau maak je eenvoudig online een persoonlijk boek cadeau met de naam van de ontvanger op en in het boek, jouw persoonlijke tekst als voorwoord en een foto op de voorkant van het boek. We geven je graag diverse tips voor een gaaf cadeau voor een dieren liefhebber. Zo laat je zien hoe belangrijk je vriendin, vriend of familielid voor jou is! En dat zal zij of hij fijn vinden, als je dat persoonlijke cadeau geeft.

Persoonlijk cadeau over honden?

Een hond is een trouw huisdier en bijzonder geliefd, of het nu gaat om een labrador, een franse bulldog of een teckel of een hond uit het asiel. Maar wat geef je een baasje van een hond als cadeau? Boek als Cadeau heeft een heel bijzonder cadeau voor elk baasje! Het boek Zo trouw als een hond met de mooiste citaten over honden. Je maakt het boek helemaal op maat met de naam van het baasje op en in het boek, jouw eigen tekst als voorwoord en zelfs een foto van de hond van het baasje. Zo geef je een uniek en gepersonaliseerd cadeau aan je familie, vriendin, vriend of collega. Daar wordt een honden liefhebber blij van! Het boek is ook in het Engels verkrijgbaar onder de titel A dog’s life.

Persoonlijk cadeau over katten?

Een kat is een eigenzinnig huisdier en bijzonder geliefd, of het nu gaat om een Britse korthaar, een Noorse boskat of een kat uit het asiel. Maar wat geef je een baasje van een kat als cadeau? Boek als Cadeau heeft een heel bijzonder cadeau voor elk baasje! Het boek Kat in ’t bakkie met de mooiste citaten over katten. Je maakt het boek helemaal op maat met de naam van het baasje op en in het boek, jouw eigen tekst als voorwoord en zelfs een foto van de kat van het baasje. Zo geef je een uniek en gepersonaliseerd cadeau aan je familie, vriendin, vriend of collega. Daar wordt een katten liefhebber blij van! Het boek is ook in het Engels verkrijgbaar onder de titel A Purrfect cat.

Persoonlijk cadeau over paarden?

Een paard is een edel dier en door veel mensen bijzonder geliefd, of het nu gaat om een Fries, een Shetlander of een Fjord. Niets is mooier dan een paard en ruiter! Maar wat geef je een ruiter als cadeau? Boek als Cadeau heeft een heel bijzonder cadeau voor elke ruiter! Het boek Paardenkracht met de mooiste citaten over paarden. Je maakt het boek helemaal op maat met de naam van het ruiter of eigenaar op en in het boek, jouw eigen tekst als voorwoord en zelfs een foto van het eigen paard. Zo geef je een uniek en gepersonaliseerd cadeau aan je dochter, zoon, vriendin, vriend of collega. Daar wordt een paarden liefhebber blij van!