Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
Jubileum boeken

Jubileum boeken

Uw bedrijf viert binnenkort het jubileum en wil deze mijlpaal graag met relaties en medewerkers delen. Een groot feest, mogelijk een bijzonder event voor relaties of een inhoudelijk congres over waar u als bedrijf voor staat; diverse goede mogelijkheden waar Novella graag met u over meedenkt. Boek als Cadeau realiseert als specialist graag een bijzonder (gepersonaliseerd) jubileum cadeau, dat uw bedrijfsfilosofie ondersteunt.

[x] jaar hoogtepunten uit de wereldgeschiedenis en uit [uw organisatie]

Deze unieke boekuitgave bevat voor elk jaar dat uw bedrijf bestaat een hoofdstuk. In elk hoofdstuk is te lezen wat er dat jaar in de wereld voor bijzondere gebeurtenissen waren, zoals de maanlanding of de val van de muur. Bij een aantal hoofdstukken vindt u informatie wat er dat jaar in uw bedrijf voor hoogtepunten waren. Zo worden de hoogtepunten in uw organisatie geplaatst in de tijd en gerelateerd aan de wereldgeschiedenis. De uitgave kan worden uitgevoerd als paperback met alleen tekst, maar kan ook als gebonden boek met fullcolour afbeeldingen worden uitgevoerd. Natuurlijk kan elk boek op naam worden gesteld van de ontvanger.

Bekijk voorbeeld
Trots – Inspirerende uitspraken rond [x] jaar [uw organisatie]

Natuurlijk bent u zo trots als een pauw dat uw bedrijf jubileert. En dat mogen uw relaties en medewerkers weten. In het boek Trots zijn citaten gebundeld van bekende (internationale) personen over de thema’s, waar uw bedrijf voor staat. Tussen de citaten van wereldleiders staan uitspraken van uw eigen mensen. Natuurlijk bevat de uitgave uw voorwoord, eventuele bedrijfsinformatie en wordt de vormgeving ook afgestemd op uw bedrijf. Het boek wordt gepersonaliseerd en op naam gesteld van elke ontvanger. Een origineel cadeau!

Bekijk voorbeeld
Een kijkje in de keuken van [x] jaar [uw organisatie]

Als jubilerend bedrijf geeft u graag een kijkje in de keuken. Dit bijzondere receptenboek annex kookboek maken we voor uw organisatie geheel op maat met bijzondere verhalen van medewerkers en/of relaties, die laten zien wat uw bedrijf zo bijzonder maakt. Elke bijdrage wordt voorzien van een passend recept om zelf in de keuken mee aan de slag te gaan. Het boek kan als paperback worden uitgevoerd met alleen tekst en zwart/wit afbeeldingen, of als fullcolour uitgave. Natuurlijk kunnen we de uitgave personaliseren voor elke ontvanger, zodat iedereen een persoonlijk kookboek krijgt!

Bekijk voorbeeld
De mooiste verhalen over [uw thema] van bekende schrijvers

Novella / Boek als Cadeau is de afgelopen 35 jaar specialist op het gebied van bloemlezingen rond een thema, met verhalen van bekende auteurs. Ook voor uw jubileum of andere gelegenheid kunnen we een passende bundel maken. Op basis van het door u gewenste thema stellen we een boek samen, dat wordt voorzien van uw eigen voorwoord en gewenste uitstraling.

Bekijk voorbeeld
Ook een jubileum boek op maat?

We maken het graag voor u!

Wij werken al voor:

Logo's