Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-sarah

Cadeau voor Sarah

Een heel uniek cadeau voor Sarah vind je bij Boek als Cadeau. Wanneer Sarah 50 jaar wordt, vier je dat natuurlijk in stijl. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor Sarah. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van Sarah en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van Sarah op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je 50 jarige moeder houdt! Ook voor een kleinkind is Sarah heel bijzonder. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor Sarah.

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
jan-pieterse-puntdichter-beste
Het beste van Jan. J. Pieterse
Het Beste van Jan J. Pieterse bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande twintig bundels van Jan J. Pieterse. Hij neemt jou als het ware mee langs zijn eigen leven, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood, de onderwerpen waar ongetwijfeld ook jij mee worstelt, komen allemaal aan de orde. Leuker en puntiger dan Jan dit brengt is welhaast onmogelijk. Veel leesplezier!
jarig-50-jaar-sarah
Het jaar van Sarah
50 jaar worden betekent als vrouw Sarah zien. En dat zal Sarah tijdens haar verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Sarah geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Abraham geef je Het jaar van Abraham.
verjaardag-jarig-hiep-hiep-hoera
Hiep hiep hoera
Een verjaardag vier je met een een origineel cadeau voor degene die jarig is. In het gepersonaliseerde cadeau HIEP HIEP HOERA! staan feestelijke en diepzinnige spreuken en citaten voor het nieuwe levensjaar. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de jarige, jouw naam als afzender en een eigen tekst in het voorwoord. Zelfs een foto van de jarige plaats je snel op de voorkant. Een super cadeau voor iemand die jarig is!
vrouwen-ambitie-leiderschap-ladies-first
Ladies First
Vrouwen weten binnen maatschappij, bedrijfsleven en overheid steeds meer het verschil te maken. Als vrouw doe je dingen meer intuitief en ga je voor verbinding, vertrouwen, dialoog en een relatie. In dit boek staan de mooiste uitspraken die vrouwen nog meer zullen inspireren tot grote daden. Een mooi en origineel cadeau voor een vriendin of collega binnen je vrouwennetwerk of op de werkvloer!
moederdag-jarig-moeder-uit-duizenden
Moeder uit duizenden
Als moeder jarig is geef je haar dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor je mama. Een mooi cadeau om moeder te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je moeder, als bedankje of tijdens moederdag! Vader verras je met het boek Vader uit duizenden.
trots
Trots!
Het cadeau boek Trots geef je aan iemand om te laten zien dat je trots op haar of hem bent, zeker in tijden van corona. Het staat vol met daadkrachtige citaten van bekende mensen. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto. Zeker een origineel cadeau voor iemand met een vitaal beroep, zoals een verpleegkundige of arts, de juf of meester, een familielid of vriendin/vriend die er voor jou was toen het nodig was. Snel geleverd!
gelukwens-veel-geluk
Veel geluk!
Veel geluk hebben is natuurlijk een groot cadeau. De een vindt geluk bij het winnen van de loterij, de ander bij meditatie en weer en ander b ij een nieuwe relatie of een nieuw huis. Gelukkig valt je soms het geluk ten deel op een moment dat je het absoluut niet verwacht. Je vindt in VEEL GELUK! honderden vrolijke citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega geluk te wensen.

Sarah 50!

50 is voor elke vrouw een bijzondere leeftijd. Sarah zien verdient dan ook een bijzonder cadeau voor hem. Natuurlijk kan je zijn verjaardag starten met een Sarah pop voor de deur. Dan weet iedereen dat er iemand 50 is geworden! Maar wat geef je voor persoonlijk cadeau als je moeder of je oma 50 wordt? Feliciteer je haar met het boek Hiep hiep hoera! of gun je haar wat rust met Alles op z’n tijd? Of wens je haar Veel geluk?

Het Jaar van Sarah – cadeau 50 - verjaardag

Het jaar van Sarah is een super cadeau voor de vrouw die 50 wordt. De citaten in dit inspiratieboek zal Sarah erg leuk vinden. En natuurlijk komt haar naam op en in het boek, want Sarah speelt de hoofdrol in het boek. Schrijf een heel persoonlijk voorwoord en plaats een eigen foto van Sarah op de kaft van het boek. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau voor de verjaardag van Sarah.