Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-papa

Cadeau voor papa

Een heel origineel cadeau voor papa vind je bij Boek als Cadeau, bijvoorbeeld voor vaderdag of als papa zijn verjaardag viert. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor vader. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van vader en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van jouw papa op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je vader houdt! Jouw papa is tenslotte de liefste vader van de hele wereld, die een super cadeau verdient. Dus voor een stoere papa, een handige papa, een papa die van voetbal houdt of een sterke papa vind je hier tips voor het mooiste cadeau voor papa.

fathers-day-personalized-gift-father-in-a-million
A Father in a million
When it is your father's birthday, you give him this personalized English book with bold statements about and for your dad. A beautiful gift to honor father with hundreds of cheerful sayings. A loving gift for your father, as a thank-you or during Father's Day! Mother surprise you with the book A Mother in a million.
opa-jarig-allerliefste-opa
Allerliefste opa
Als opa jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met warme uitspraken over én voor opa. Een mooi cadeau om grootvader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor opa, als bedankje of tijdens vaderdag! Oma verras je met het boek Allerliefste oma.
bedankjes-pluim-bedankt
Bedankt!
Het is mooi als een vriend, vriendin, familielid of je collega op het juiste moment voor je klaar staat. En vergeet ook niet je secretaresse. In dit gepersonaliseerde boek staan bijzondere spreuken en citaten om diegene van harte te bedanken. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere vrouw of man die belangrijk voor je is. Bedankt! is een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld.
pech-crisis-volgens-Murphy
Crisis volgens Murphy
Wanneer de ene na de andere crisis elkaar opvolgt en pech en ongeluk dagelijkse realiteit zijn, dan geef je een vriend of collega dit hilarische boek ter ondersteuning. Crisis volgens Murphy maak je het geheel persoonlijk met zijn of haar naam en een heel persoonlijke boodschap. Je kunt zelfs een foto van de pechvogel op het boek plaatsten. Zo steek je iemand met dit gepersonaliseerde cadeau een hart onder de riem.
geboorte-kraamcadeau-dochter-geboorteboekje
Geboorteboekje dochter
Trotse ouders van een dochter geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun dochter gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de dochter op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
geboorte-kraamcadeau-zoon-geboorteboekje
Geboorteboekje zoon
Trotse ouders van een zoon geef je dit gepersonaliseerde kraamcadeau met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor de jonge mama en papa als je hun zoon gaat bewonderen. Je maakt het boek heel uniek met de naam van de zoon op en in het boek. Je kunt zelfs de foto van de baby op het boek plaatsen. Zo heb je een super kraamcadeau
jan-pieterse-puntdichter-beste
Het beste van Jan. J. Pieterse
Het Beste van Jan J. Pieterse bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande twintig bundels van Jan J. Pieterse. Hij neemt jou als het ware mee langs zijn eigen leven, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood, de onderwerpen waar ongetwijfeld ook jij mee worstelt, komen allemaal aan de orde. Leuker en puntiger dan Jan dit brengt is welhaast onmogelijk. Veel leesplezier!
jarig-50-jaar-abraham
Het jaar van Abraham
50 jaar worden betekent als man Abraham zien. En dat zal Abraham tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Abraham geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Sarah geef je Het jaar van Sarah.
jarig-60-jaar-isaak
Het jaar van Isaak
60 jaar worden betekent als man Isaak zien. En dat zal Isaak tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Isaak geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige!
nieuwjaar-jaarwisseling-relatiegeschenk-inspirerend-2023
Inspirerend 2023
Gun jij jouw vriend, vriendin of collega een prachtig nieuwjaar? In dit persoonlijke boek staan nieuwjaarsuitspraken, maar ook inspirerende uitspraken over toekomst, succes en geluk. Je vindt in INSPIREREND 2023 honderden vrolijke uitspraken van bekende nationale en internationale personen. Een bijzonder mooi boek als cadeau, ook voor het kerstpakket of als zakelijk relatiegeschenk.
succes-ondernemer-op-naar-de-top-man
Op naar de top! Man
Voor de manager of man die graag de top wil bereiken en succes wil hebben, vind je in dit gepersonaliseerde boek inspirerende uitspraken en uitspraken om daadwerkelijk de top te bereiken. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, jouw eigen tekst, een logo en zelfs een foto van de ontvanger. Een inspirerend cadeau voor een mannelijke collega of vriend!
stoptober-stoppen-met-roken
Stoppen met roken
Stoppen met roken is voor velen een lastige zaak. Dit boek kan echter een hulpje zijn om de laatste sigaret op te steken, ook als je meedoet met Stoptober. In dit gepersonaliseerde boek staan uitspraken om de volhardende roker nu eens echt te inspireren. STOPPEN MET ROKEN is een persoonlijk en origineel cadeau om iemand te stimuleren te stoppen. je maakt het persoonlijk met de naam en jouw aanmoedigende eigen tekst.
papa-jarig-vaderdag-vader-uit-duizenden
Vader uit duizenden
Als vader jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met stoere uitspraken over én voor je papa. Een mooi cadeau om vader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je vader, als bedankje of tijdens vaderdag! Moeder verras je met het boek Moeder uit duizenden.
gepersonaliseerd-cadeau-we-are-the-champions-voetbal
We are the champions Volwassenen
Voetbal is leuk om naar te kijken maar het is zeker zo leuk om zelf te voetballen. En natuurlijk wil je graag als elftal kampioen worden. In WE ARE THE CHAMPIONS vind je sportieve spreuken en citaten van voetballers, coaches en bekende personen. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger maar ook met je eigen tekst. Je kunt zelfs een foto van jouw elftal op het boek plaatsen.

Persoonlijk cadeau voor papa

Als er iemand is die een cadeau verdient, is het papa! Daarom heeft Boek als Cadeau cadeaus voor een jonge papa, een oudere papa en zelfs voor een papa die zelf opa is. Een gepersonaliseerd cadeau maken, doe je heel snel bij Boek als Cadeau. Bij Boek als Cadeau maak je eenvoudig een persoonlijk cadeau met de naam van de ontvanger op en in het boek, jouw eigen bericht in het boek en een eigen foto op de cover van het boek. We geven je graag tips voor een cool cadeau voor jouw papa. Zo toon je hoe belangrijk je vader of opa voor jou is! En dat zal hem een super gevoel geven, als je dat persoonlijke boek aan hem overhandigt.

Baby geboren en net papa geworden?

Jouw vriend, broer, zoon of buurman heeft net een zoontje of dochtertje gekregen. Wat geef je dan voor origineel kraamcadeau na de geboorte? BijBoek als Cadeau vind je het! Kijk eens naar het Geboorteboekje meisje of het Geboorteboekje jongen. In elk boek vind je super citaten en uitspraken over de geboorte en de mooie tijd die gaat komen. Natuurlijk komt de naam van de baby op en in het boek, net als de naam van de ouders en jouw persoonlijke bericht. Zo geef je een uniek en persoonlijk cadeau de vorm van een bijzonder geboorte boek. Kortom, een super kraamcadeau.

Een persoonlijk boek cadeau voor papa, ook voor vaderdag

Een vader zet je in het middelpunt met een gepersonaliseerd boek,Boek als Cadeau heeft veel fijne cadeaus voor papa. Een heel passend boek is Vader uit duizenden met leuke citaten. Dat boek voor papa is er ook in het Engels trouwens: A Father in a Million. Maar je kunt ook een cadeau zoeken rond een van zijn hobby’s, zoals het voetbalboek We are the champions of Op naar de top. Of geef vader het boek Crisis volgens Murphy om eens lekker te lachten over alles wat mis kan gaan. En als papa met pensioen gaat is er het boek Welverdiend. Je kunt ook kijken bij alle cadeaus op cadeau voor hem. Zo vind je altijd een geweldig boek cadeau voor papa, ook voor vaderdag.

Een persoonlijk cadeau voor opa

Een opa laat je graag zien dat je van hem houdt. Boek als Cadeau heeft diverse mooie cadeaus voor opa. Een prachtig boek is Allerliefste opa met treffende uitspraken en citaten. Als opa net 50 is geworden, geef je hem Het jaar van Abraham. Of kijk eens bij de Stedenboeken met prachtige boeken over Amersfoort, Rotterdam, Leiden en Haarlem. Vooral opa’s vinden deze boeken met oude foto’s heerlijk om in te lezen en te bladeren. En als opa met pensioen gaat is er het boek Welverdiend. Je kunt ook kijken bij alle cadeaus op cadeau voor hem. Zo vind je altijd een geweldig boek cadeau voor opa.

Cadeau voor echte mannen

Echte mannen zijn natuurlijk stoer, maar hebben zeker ook hun zachte kant. En ze worden natuurlijk ook graag bemind! Een lief cadeau voor een echte man is dus zeker Ik hou van jou! Maar je kunt een echte man ook inspireren met een van onze inspiratieboeken. Denk eens aan Op naar de top, Leiderschap, Yes you can, Van droom tot daad of Duurzame toekomst. Of kijk eens bij alle cadeau over inspiratie en motivatie.