Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-abraham

Cadeau voor Abraham

Een heel uniek cadeau voor Abraham vind je bij Boek als Cadeau. Wanneer een man 50 jaar wordt, vier je dat natuurlijk in stijl. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor Abraham. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van Abraham en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van Abraham op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je 50 jarige vader houdt! Ook voor een kleinkind is Abraham heel bijzonder. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor Abraham.

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
pech-crisis-volgens-Murphy
Crisis volgens Murphy
Wanneer de ene na de andere crisis elkaar opvolgt en pech en ongeluk dagelijkse realiteit zijn, dan geef je een vriend of collega dit hilarische boek ter ondersteuning. Crisis volgens Murphy maak je het geheel persoonlijk met zijn of haar naam en een heel persoonlijke boodschap. Je kunt zelfs een foto van de pechvogel op het boek plaatsten. Zo steek je iemand met dit gepersonaliseerde cadeau een hart onder de riem.
jan-pieterse-puntdichter-beste
Het beste van Jan. J. Pieterse
Het Beste van Jan J. Pieterse bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande twintig bundels van Jan J. Pieterse. Hij neemt jou als het ware mee langs zijn eigen leven, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood, de onderwerpen waar ongetwijfeld ook jij mee worstelt, komen allemaal aan de orde. Leuker en puntiger dan Jan dit brengt is welhaast onmogelijk. Veel leesplezier!
jarig-50-jaar-abraham
Het jaar van Abraham
50 jaar worden betekent als man Abraham zien. En dat zal Abraham tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Abraham geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Sarah geef je Het jaar van Sarah.
verjaardag-jarig-hiep-hiep-hoera
Hiep hiep hoera
Een verjaardag vier je met een een origineel cadeau voor degene die jarig is. In het gepersonaliseerde cadeau HIEP HIEP HOERA! staan feestelijke en diepzinnige spreuken en citaten voor het nieuwe levensjaar. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de jarige, jouw naam als afzender en een eigen tekst in het voorwoord. Zelfs een foto van de jarige plaats je snel op de voorkant. Een super cadeau voor iemand die jarig is!
succes-ondernemer-op-naar-de-top-man
Op naar de top! Man
Voor de manager of man die graag de top wil bereiken en succes wil hebben, vind je in dit gepersonaliseerde boek inspirerende uitspraken en uitspraken om daadwerkelijk de top te bereiken. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, jouw eigen tekst, een logo en zelfs een foto van de ontvanger. Een inspirerend cadeau voor een mannelijke collega of vriend!
trots
Trots!
Het cadeau boek Trots geef je aan iemand om te laten zien dat je trots op haar of hem bent, zeker in tijden van corona. Het staat vol met daadkrachtige citaten van bekende mensen. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto. Zeker een origineel cadeau voor iemand met een vitaal beroep, zoals een verpleegkundige of arts, de juf of meester, een familielid of vriendin/vriend die er voor jou was toen het nodig was. Snel geleverd!
papa-jarig-vaderdag-vader-uit-duizenden
Vader uit duizenden
Als vader jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met stoere uitspraken over én voor je papa. Een mooi cadeau om vader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je vader, als bedankje of tijdens vaderdag! Moeder verras je met het boek Moeder uit duizenden.
gelukwens-veel-geluk
Veel geluk!
Veel geluk hebben is natuurlijk een groot cadeau. De een vindt geluk bij het winnen van de loterij, de ander bij meditatie en weer en ander b ij een nieuwe relatie of een nieuw huis. Gelukkig valt je soms het geluk ten deel op een moment dat je het absoluut niet verwacht. Je vindt in VEEL GELUK! honderden vrolijke citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega geluk te wensen.
gepersonaliseerd-cadeau-we-are-the-champions-voetbal
We are the champions Volwassenen
Voetbal is leuk om naar te kijken maar het is zeker zo leuk om zelf te voetballen. En natuurlijk wil je graag als elftal kampioen worden. In WE ARE THE CHAMPIONS vind je sportieve spreuken en citaten van voetballers, coaches en bekende personen. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger maar ook met je eigen tekst. Je kunt zelfs een foto van jouw elftal op het boek plaatsen.

Abraham 50

50 is voor elke man een bijzondere leeftijd. Abraham zien verdient dan ook een bijzonder cadeau voor hem. Natuurlijk kan je zijn verjaardag starten met een Abraham pop voor de deur. Dan weet iedereen dat er iemand 50 is geworden! Maar wat geef je voor persoonlijk cadeau als je vader of je opa 50 wordt? Feliciteer je hem met het boek Hiep hiep hoera! of gun je hem wat rust met Alles op z’n tijd? Of wens je hem Veel geluk?

Inspirerende quotes Abraham

Wanneer Abraham 50 jaar is, confronteer je hem natuurlijk graag met zijn leeftijd. Er zijn veel inspirerende quotes geschreven over 50 jaar Abraham. Mooie quotes over het leven, maar zeker ook veel grappige quotes. Uitspraken, citaten en quotes worden erg gewaardeerd door een grote groep mensen. Jouw cadeau voor Abraham zal dan ook in de smaal vallen bij Abraham.

Het Jaar van Abraham – cadeau 50 - verjaardag

Het jaar van Abraham is een super cadeau voor de man die 50 wordt. De citaten in dit inspiratieboek zal Abraham erg leuk vinden. En natuurlijk komt zijn naam op en in het boek, want Abraham speelt de hoofdrol in het boek. Zijn naam komt op de voorkant van het boek, maar zeker ook in de quotes in bet boek. Schrijf een heel persoonlijk voorwoord en plaats een eigen foto op de kaft van het boek. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau voor de verjaardag van Abraham.