Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje

Voorbeelden boeken met uitspraken geheel op maat

Google - You Connect - The Power of Curiosity!

Voor het Summer event van Google in 2017 organiseert zusterbedrijf Novella een inspirerende dag voor 180 Googlers met als thema YOU CONNECT - The Power of Curiosity! Het wordt een verrassende dag met veel dynamische werkvormen, humor en nieuwe inzichten. ’s Avonds laat vinden alle Googlers een op maat inspiratieboek op naam op het hoofdkussen. In de uitgave natuurlijk de nodige citaten van Googlers zelf!

U kunt in de preview hiernaast door een deel van het boek bladeren.Rotterdamse Tandartsen Vereniging – Anders kijken, geest verrijken

Ter gelegenheid van 115 jaar Rotterdamse Tandartsen Vereniging stellen we een boek samen over tandheelkunde, wetenschap, toekomst, gezondheid, geluk, patiënten en natuurlijk over de tandarts zelf. Vanwege het jubileum plaatsen we veel vrolijke citaten. Aam het eind van de lustrumbijeenkomst, een feestelijke dag over de interactie tussen tandheelkundig professional en patiënt, gerealiseerd door Novella ontvingen alle congresgangers het op maat gemaakte boek.

U kunt in de preview hiernaast door een deel van het boek bladeren.Koning Willem I College – Op eigen kracht

Ongeveer 1500 collega’s van deze innovatieve ROC in ontvingen wel een heel persoonlijk kerstpakket: een gepersonaliseerd inspiratieboek met citaten van bekende mensen én eigen medewerkers. Het boek werd speciaal samengesteld rond de thema’s onderwijs, leren, toekomst, verandering, samenwerking en leiderschap. Het kerstpakket werd door de medewerkers als zeer bijzonder gewaardeerd.

U kunt in de preview hiernaast door een deel van het boek bladeren.Water Alliance – Anders kijken – 5 jaar de wereld van Water Alliance

Water Alliance is het netwerk van bedrijven, overheden, kennisinstellingen en andere organisaties in de watertechnologie. Voor het vijfjarig bestaan stellen we een boek samen met citaten over water, innovatie, toekomst, samenwerking en ondernemerschap. Alle gasten van het lustrumcongres ontvangen ter inspiratie een op naam gesteld exemplaar.

U kunt in de preview hiernaast door een deel van het boek bladeren.

Ook een boek geheel op maat maken?

Neem gerust contact op!

Wij werken al voor:

Logo's