Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-isaak

Cadeau voor Isaak

Een heel uniek cadeau voor Isaak vind je bij Boek als Cadeau. Wanneer een man 60 jaar wordt, vier je dat natuurlijk in stijl. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit de mooiste cadeaus voor Isaak. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van Isaak en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van Isaak op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je 60 jarige vader houdt! Ook voor een kleinkind is Isaak heel bijzonder. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau.

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
jarig-60-jaar-isaak
Het jaar van Isaak
60 jaar worden betekent als man Isaak zien. En dat zal Isaak tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Isaak geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige!
verjaardag-jarig-hiep-hiep-hoera
Hiep hiep hoera
Een verjaardag vier je met een een origineel cadeau voor degene die jarig is. In het gepersonaliseerde cadeau HIEP HIEP HOERA! staan feestelijke en diepzinnige spreuken en citaten voor het nieuwe levensjaar. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de jarige, jouw naam als afzender en een eigen tekst in het voorwoord. Zelfs een foto van de jarige plaats je snel op de voorkant. Een super cadeau voor iemand die jarig is!
nieuwjaar-jaarwisseling-relatiegeschenk-inspirerend-2023
Inspirerend 2023
Gun jij jouw vriend, vriendin of collega een prachtig nieuwjaar? In dit persoonlijke boek staan nieuwjaarsuitspraken, maar ook inspirerende uitspraken over toekomst, succes en geluk. Je vindt in INSPIREREND 2023 honderden vrolijke uitspraken van bekende nationale en internationale personen. Een bijzonder mooi boek als cadeau, ook voor het kerstpakket of als zakelijk relatiegeschenk.
succes-ondernemer-op-naar-de-top-man
Op naar de top! Man
Voor de manager of man die graag de top wil bereiken en succes wil hebben, vind je in dit gepersonaliseerde boek inspirerende uitspraken en uitspraken om daadwerkelijk de top te bereiken. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, jouw eigen tekst, een logo en zelfs een foto van de ontvanger. Een inspirerend cadeau voor een mannelijke collega of vriend!
papa-jarig-vaderdag-vader-uit-duizenden
Vader uit duizenden
Als vader jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met stoere uitspraken over én voor je papa. Een mooi cadeau om vader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je vader, als bedankje of tijdens vaderdag! Moeder verras je met het boek Moeder uit duizenden.
gelukwens-veel-geluk
Veel geluk!
Veel geluk hebben is natuurlijk een groot cadeau. De een vindt geluk bij het winnen van de loterij, de ander bij meditatie en weer en ander b ij een nieuwe relatie of een nieuw huis. Gelukkig valt je soms het geluk ten deel op een moment dat je het absoluut niet verwacht. Je vindt in VEEL GELUK! honderden vrolijke citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega geluk te wensen.

Isaak 60 jaar!

60 is voor iedere man een bijzondere leeftijd. Wanneer een man 60 jaar wordt, verdient hij dan ook een bijzonder cadeau. 60 jaar is een leeftijd om trots op te zijn! Maar wat geef je voor persoonlijk cadeau als je man, je vader of je vriend 60 wordt? Boek als Cadeau heeft natuurlijk voor de man die 60 wordt het mooiste cadeau voor zijn verjaardag. En natuurlijk kan je kiezen uit diverse top cadeaus!

Het Jaar van Isaak – cadeau 60 – verjaardag man

Het jaar van Isaak is een super cadeau voor de man die 60 wordt. De citaten in dit inspiratieboek zal Isaak geweldig vinden. En natuurlijk komt zijn naam op en in het boek, want Isaak speelt de hoofdrol in het boek. Schrijf een heel persoonlijk voorwoord en plaats een eigen foto van Isaak op de cover van het boek. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau voor de verjaardag van Isaak.

Nog meer cadeaus voor Isaak!

Boek als Cadeau heeft natuurlijk veel meer cadeaus voor Isaak! Houdt hij van voetbal, dan is We are the champions geweldig. Vindt hij lekker eten fijn, geef hem dan Bon appétit. Je vindt meer cadeau ideeën op de pagina met cadeau voor hem of bij alle boeken met citaten. Veel plezier met het zoeken van een gaaf cadeau voor Isaak.