Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-geslaagd

Geslaagd

Na jaren leren is je zoon, dochter of vriend geslaagd! Gefeliciteerd! Een vrolijk cadeau om te feliciteren vind je dan bij Boek als Cadeau. Je maakt elk boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en zelfs een foto. Zo geef je een geweldig cadeau als iemand geslaagd van school is! Hier vind je de beste tips!

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
geslaagd-diploma
Geslaagd!
Hoera, geslaagd !Na al die uren van hard studeren, geef je iemand graag een super cadeau omdat het diploma op zak is. In dit gepersonaliseerde boek vind je de mooiste citaten en spreuken over studeren, succes, school studie en meer. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de geslaagde en zet er natuurlijk ook een persoonlijk bericht in. Je kunt zelfs een foto van de geslaagde uploaden.
rijschool-rijles-rijbewijs-gehaald-man
Rijbewijs gehaald! Man
Een rijbewijs is voor iedereen enorm belangrijk, net als een eigen auto. En dan komt de dag de je als man je rijbewijs gehaald hebt. Tijd dus voor een persoonlijk boek RIJBEWIJS GEHAALD MAN. In dit gepersonaliseerde boek staan flitsende spreuken die herkenbaar zijn voor iedere automobilist. Je maakt het eenvoudig persoonlijk met naam, eigen tekst en foto. Een perfect cadeau voor iedere man die net zijn rijbewijs heeft gehaald!
rijschool-rijles-rijbewijs-gehaald-vrouw
Rijbewijs gehaald! Vrouw
De auto brengt veel emotie in de mens naar boven, positief én negatief. Een rijbewijs is voor iedereen enorm belangrijk, net als een eigen auto. En dan komt de dag de je als vrouw je rijbewijs gehaald hebt. Tijd dus voor een persoonlijk boek RIJBEWIJS GEHAALD VROUW. In dit gepersonaliseerde boek staan flitsende spreuken die herkenbaar zijn voor iedere automobiliste. Je maakt het eenvoudig persoonlijk met naam, eigen tekst en foto. Een perfect cadeau voor iedere vrouw die net haar rijbewijs heeft gehaald!
student-studie-studeren-is-een-must
Studeren is een must!
Studeren is een must hoor je vaak om je heen. Het is echter de grootste dwaasheid dingen te leren die je later weer moet vergeten, schreef Erasmus. De echte student op universiteit, MBO of HBO zal deze uitspraak zeker beamen. In dit gepersonaliseerde boek staan grappige spreuken en citaten over studeren waarin de student veel van zijn opleiding zal herkennen. Je maakt het met de naam van de student en eigen tekst op maat. Het ultieme cadeau voor iedere student en docent!
trots
Trots!
Het cadeau boek Trots geef je aan iemand om te laten zien dat je trots op haar of hem bent, zeker in tijden van corona. Het staat vol met daadkrachtige citaten van bekende mensen. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto. Zeker een origineel cadeau voor iemand met een vitaal beroep, zoals een verpleegkundige of arts, de juf of meester, een familielid of vriendin/vriend die er voor jou was toen het nodig was. Snel geleverd!
innovatie-verandermanagement-droom-tot-daad
Van droom tot daad!
Start met dromen en maak vervolgens je ultieme droom waar! Of het nou gaat om je werk, je relatie of verandermanagement of innovatie. In dit gepersonaliseerde boek vind je uitspraken over dromen en hoe ze waar te maken. VAN DROOM TOT DAAD is een persoonlijk en inspirerend cadeau voor een collega of vriend. Ook heel goed te gebruiken als trainer of coach.
gelukwens-veel-geluk
Veel geluk!
Veel geluk hebben is natuurlijk een groot cadeau. De een vindt geluk bij het winnen van de loterij, de ander bij meditatie en weer en ander b ij een nieuwe relatie of een nieuw huis. Gelukkig valt je soms het geluk ten deel op een moment dat je het absoluut niet verwacht. Je vindt in VEEL GELUK! honderden vrolijke citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega geluk te wensen.
gepersonaliseerd-cadeau-yes-you-can
Yes, you can!
YES, YOU CAN! is een persoonlijk boek met daadkrachtige en inspirerende uitspraken van wereldleiders. Een prachtig cadeau, waarin hoop, toekomst, verandering en een mooiere wereld centraal staan. Een persoonlijk en origineel cadeau, zowel voor een vriend(in) als voor een zakelijke relatie of medewerker Je maakt het boek eenvoudig persoonlijk.

Super cadeau voor iemand die is Geslaagd voor school

Op zoek naar een geweldig cadeau voor iemand die geslaagd is? Geslaagd voor de middelbare school, MBO, HAVO, VWO, HBO of de universiteit. Misschien geslaagd voor een belangrijke cursus. Natuurlijk heeft je zoon, dochter of vriend hard geblokt om tentamen na tentamen te halen. Uiteindelijk werd het studeren en leren om ook het examen tot een goed einde te brengen. En dat is gelukt met als resultaat: geslaagd. Tijd dus voor een feestje. En de vlag mag natuurlijk uit! Het unieke cadeau Geslaagd vind je dan bij Boek als Cadeau, de specialist in gepersonaliseerde boeken.

Geslaagd - cadeau - rijbewijs - autorijbewijs – motorrijbewijs

Yes, het felbegeerde rijbewijs is gehaald en dat verdient een origineel cadeau! Na veel of juist weinig lessen bij je favoriete rijschool, is de spannende dag daar: afrijden onder toezend oog van de examinator voor je rijbewijs. Je theorie examen heb je dan vaak al gehaald. Na ruim een half uur spanning weet je het dan of je geslaagd bent. Boek als Cadeau heeft dan het perfecte cadeau als iemand geslaagd is voor zijn rijbewijs. Het cadeau Rijbewijs gehaald voor een vrouw en het cadeau Rijbewijs gehaald voor een man. Je maakt het boek helemaal persoonlijk met haar of zijn naam en natuurlijk jouw gelukwensen dat het rijbewijs is gehaald. Zo geef je het mooiste cadeau!