Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-rotterdammer

Cadeau voor Rotterdammer

Een bijzonder cadeau voor iemand uit Rotterdam vind je bij Boek als Cadeau. Een boek met de mooiste weetjes over je eigen Rotterdam.. Bovendien maak je het cadeau op maat met de naam van de Rotterdammer en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een eigen foto op het boek plaatsen.

verhuizen-housewarming-woning-droomhuis
Droomhuis
Na lang zoeken op Funda is het huis dan gevonden en je vrienden of familie nodigen je uit voor een housewarming. Een bloemetje meenemen of liever toch een onvergetelijk cadeau? In Droomhuis staan vrolijke spreuken en citaten over verhuizen en alles wat daarmee te maken heeft. Je maakt het op maat met de namen van de huiseigenaar, jouw eigen boodschap en zelfs met een foto van het huis of je vrienden.
tuin-tuinieren-groene-vingers
Groene vingers
De tuin is voor veel mensen een mooie hobby en een heerlijke plek om te relaxen. of je nou in je tuinhuis zit of fijn aan het planten bent, geeft de tuin veel plezier. In Groene vingers vind je de mooiste spreuken en citaten over de tuin. Een persoonlijk en origineel groen cadeau voor elke tuinliefhebber met hart voor de tuin. Zeker ook een mooi geschenk tijdens een housewarming of als je bij vrienden op de BBQ bent gevraagd!
nieuwjaar-jaarwisseling-relatiegeschenk-inspirerend-2023
Inspirerend 2023
Gun jij jouw vriend, vriendin of collega een prachtig nieuwjaar? In dit persoonlijke boek staan nieuwjaarsuitspraken, maar ook inspirerende uitspraken over toekomst, succes en geluk. Je vindt in INSPIREREND 2023 honderden vrolijke uitspraken van bekende nationale en internationale personen. Een bijzonder mooi boek als cadeau, ook voor het kerstpakket of als zakelijk relatiegeschenk.
ruud-spruit-rotterdam
Rotterdam
Rotterdam heeft alles. De Erasmusbrug, het station en de Markthal. Monumenten en musea. Kerken en kroegen. De stad van Piet Hein, Pietje Bell en Koos Speenhoff. Speciaal voor degene die Rotterdam een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een geweldig cadeau voor de echte Rotterdammer.

Rotterdam – persoonlijk boek cadeau

Verras iemand met een persoonlijk cadeau over Rotterdam. Het mooiste cadeau voor een Rotterdammer vind je bij Boek als Cadeau. Of iemand in Rotterdam geboren is of in Rotterdam woont: het boek Rotterdam is een super cadeau met veel leuke weetjes over Rotterdam, veel tips als je gaat wandelen en mooie foto’s uit het verleden. Er zijn zoveel bijzondere plaatsen in Rotterdam: de Markthal, de Euromast, Museum Boijmans van Beuningen, Wereldmuseum, de Haven van Rotterdam, het oude en nieuwe Luxor Theater, de Coolsingel en nog veel meer. Het cadeau boek Rotterdam staat vol met bekende en onbekende weetjes! En je maakt het cadeau persoonlijk met de naam van de ontvanger op en in het boek. Er is veel ruimte voor je eigen voorwoord en natuurlijk een eigen foto op de voorkant van het boek.

Nog meer tips voor een cadeau voor Rotterdammer

Wanneer je een cadeau zoekt voor een Rotterdammer heeft Boek als Cadeau nog meer cadeaus. Kijk eens op tips voor een cadeau voor een Rotterdammer. Of misschien vind je jouw cadeau over Rotterdam bij een cadeau voor hem of een cadeau voor haar. Veel plezier met het uitzoeken van een persoonlijk cadeau over Rotterdam en het persoonlijk maken van jouw boek cadeau! Tip voor makelaar in Rotterdam: het boek Rotterdam is ook een super cadeau als iemand in Rotterdam gaat wonen!