Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
Boeken in opdracht

Boeken in opdracht

Novella heeft de afgelopen 30 jaar voor een veelheid aan organisaties bijzondere boeken in opdracht mogen maken. Boeken blijven nog steeds een aantrekkelijk communicatiemiddel, temeer daar ze minder vluchtig zijn dan e-books of andere online producten. De mogelijkheid om een boek te personaliseren maakt de communicatie daarbij nog krachtiger. Congresorganisator Novella maakt het mogelijk om als naadloze aanvulling op de uitgave van een boek een bijeenkomst rond het thema van het boek te organiseren.

Vera Dalm - Ik bedoel maar
Vera Dalm – Ik bedoel maar (2011-2018)

Gedurende de periode dat Vera Dalm voorzitter was van de VVM, hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals, schreef zij in ieder nummer een column in het tijdschrift Milieu. Voor dit boek werden in opdracht van de VVM alle columns gebundeld en bij het afscheid van Vera Dalm aan haar en aan de gasten aangeboden. Een eigentijds boek met heldere ideeën over duurzaamheid.

Bekijk boek
Johan Sliggers – Geen spoor zonder Dwarsliggers

Gedurende periode dat Johan Sliggers werkzaam was bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (voorheen Milieu) publiceerde hij onder pseudoniem maar liefst 102 kritische columns in het magazine Milieu. De onderwerpen beslaan het hele milieuspectrum. Gezien de grote hoeveel kennis van Johan Sliggers en zijn concrete suggesties om wegen te kiezen die het milieu minder belasten, was een bundeling van de columns op zijn plaats.

Bekijk boek
Johan Sliggers – Geen spoor zonder Dwarsliggers
Ruud Spruit - Kokarde
Ruud Spruit - Kokarde

De afgelopen 20 jaar mochten we samen met Ruud Spruit, voormalig museumdirecteur van het Westfries Museum in Hoorn, diverse bijzondere boeken in opdracht maken van organisaties als onder meer Roche, Randon Beveiliging. Een bijzonder hoogtepunt was het gebonden boek Kokarde, Patriotten en Oranjeklanten op weg naar 1813-1815. De uitgave zag het licht in het kader van 200 jaar koninkrijk en werd mede mogelijk gemaakt door Univé, die haar relaties het boek aanbood. Winkler Prins/Unieboek bezorgde het boek bij de boekhandel.

Bekijk boek
Ook een boek in opdracht laten maken?

We maken het graag voor u!

Wij werken al voor:

Logo's