Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje

Troost in tijden van Corona

Naam op de cover en persoonlijke boodschap in het boek
troost-corona

Cadeau persoonlijk maken

... of bestel dit boek direct zonder personalisatie en wacht even op de preview. aan wie ga je het boek geven? Vul in en blader gratis door deel van boek
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Maximaal 1200 tekens. Emoji's kunnen we niet verwerken.
Eigen foto op omslag, bedrijfslogo of bestellen voor meer personen: zie hieronder.
Dit boek met eigen foto op omslag bestellen
Meerkosten zijn slechts één euro. Max. 6MB, alleen als jpeg.


Dit boek voor meerdere personen bestellen
Vervang de voorbeelden met jouw gegevens. Sjabloon met adressen, sjabloon zonder adressen. Opslaan als UTF-8 .txt-bestand.
Jouw logo gratis op de achterzijde van het boek
Max. 3MB, als jpeg, gif, eps of tiff.Troost!

Opbeurende uitspraken voor Roepnaam Achternaam

Het cadeau boek Troost werd speciaal samengesteld in tijden van corona. Maar is ook een troostrijk boek bij andere gelegenheden. Het staat vol met bemoedigende, opwekkende en troostrijke uitspraken van bekende mensen. Nu je niet bij elkaar kunt komen, is dit het ultieme cadeau met jouw eigen persoonlijke bericht en foto.Een cadeau voor familie en vrienden of voor iemand anders die troost nodig heeft. Snel geleverd!

112 pagina's | formaat 125 * 200 mm | SoftCover | € 14,95

Persoonlijk cadeau
  • Nu besteld, verzonden op 24 mei 2024
  • Roepnaam en achternaam van ontvanger op de cover
  • Roepnaam verwerkt in binnenwerk
  • Persoonlijke boodschap in het voorwoord
  • Afzender in het voorwoord
  • Eigen coverfoto mogelijk (+ €1,00)

Boek voor iemand die getroffen is door Corona


De impact van het Coronavirus is enorm, of je nu zelf ziek bent of een van je naaste familieleden of vrienden. Ook als je niet ziek bent, kan je bang zijn dat je alsnog ziek wordt van het Coronavirus. Misschien ook ben je weliswaar gezond, maar heb je last van de economische effecten van Corona. Wellicht zijn je verdiensten terug gelopen en heb je moeite om rond te komen. Het zijn al met al onzekere tijden met steeds weer nieuwe berichten. Helaas kunnen we elkaar ook niet meer persoonlijk bezoeken, hoewel we erg graag anderen willen troosten.

Prachtig boek met citaten in tijden van Corona

BoekalsCadeau heeft een prachtig boek samengesteld met de mooiste uitspraken om iemand in tijden van Corona te troosten. Citaten van bekende en minder bekende mensen over hoop, troost, moed, liefde, toekomst en meer. Natuurlijk maak je het boek Troost helemaal op maat voor degene aan wie je het wilt geven Zijn of haar naam komt in en op het boek. Jouw eigen tekst komt in het voorwoord, zodat je heel persoonlijk iemand een hart onder de riem kunt steken en kracht kunt wensen. En natuurlijk kan je een eigen foto op de voorkant van het boek plaatsen.

Persoonlijk boek als troost voor oma of opa

Nu oma en opa beter even geen bezoek mogen krijgen van de kinderen en kleinkinderen, kan een persoonlijk van BoekalsCadeau het verschil maken. Om oma en opa te troosten maak je online het boek Troost op maat met je eigen tekst en foto.

Cadeau als troost voor de harde werkers in de zorg

Jouw boek Troost is zo een prachtig cadeau voor hem of een cadeau voor haar in tijden van Corona. Zo laat je zien dat je begaan bent met iemand aan dat je aan haar of hem denkt. Natuurlijk is het boek Troost ook een prachtig bedankje en opsteker voor iemand die in de zorg werkt, bijvoorbeeld als cadeau voor een verpleegkundige, een arts, een ambulanceverpleegkundige, een huisarts en al die andere toegewijde werkers in de zorg.

Persoonlijk boek Troost wordt snel geleverd.

De levering van het boek Troost gaat supersnel. Al de volgende werkdag wordt jouw boek verzonden naar een adres in Nederland, België of zelfs internationaal. Het team van BoekalsCadeau wenst iedereen heel veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd.

Enkele citaten uit het cadeau boek Troost


De aarde kent geen verdriet dat de hemel niet kan troosten. Thomas Moore

Applaudisseer wanneer we lopen, troost ons wanneer we vallen, vrolijk ons op terwijl we herstellen. Edmund Burke

Hoopvol uitzien naar betere tijden, moet niet alleen louter gevoel blijven, maar het moet een gevoel zijn, dat zich omzet in een dadelijk doen. Vincent van Gogh

Als alle rampspoed van de mensheid werd opgetast tot een heuvel, en iedereen daarvan vervolgens een gelijk deel kreeg, zouden veel mensen getroost hun eigen aandeel terugnemen. Socrates

Je moet nooit de vlinder binnenin jezelf vergeten. Giovanni Pascoli

De werkelijke waarde van een mens kan worden gevonden in de mate waarin hij bevrijding van zijn eigenbelang heeft bereikt. Albert Einstein