Boek als Cadeau

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje

Gemeente Borger-Odoorn – Mentally fit 4 business: Samen - Ontspannen – Durven

U kunt in de preview door een deel van het boek bladeren.

Vanwege het grote belang van gezond en productief kunnen (door)werken omarmde de gemeente Borger-Odoorn voor de gemeentelijke organisatie de missie ‘Samen Ontspannen Durven’. Samen staat voor samenwerking, samen de klus klaren, individueel kunnen werken en je toch onderdeel van het geheel weten en dat kunnen uitdrukken. Ontspannen staat voor je kunnen en durven ontspannen in je werk, zelfs als er werkdruk is. Durven staat voor durven staan voor wat je nodig hebt: je collega’s aanspreken met behoud van de relatie, een stap in je ontwikkeling willen maken; het durven nemen van een beslissing. Deze missie vormde de rode draad voor het gehele vitaliteitsprogramma.

Samen met de directeur van de organisatie ontwikkelde Novella als congresorganisator een jaarprogramma, bestaande uit drie bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst ontvingen alle medewerkers een gepersonaliseerd werkboek en vulde men als nulmeting een vragenlijst in, waarna een ieder individueel op basis daarvan kon zien aan welke ondersteuning nuttig zou zijn. Bij het boek kreeg iedereen drie vouchers om te besteden bij de aanbieders op de markt met proeverij tijdens de eerste meeting. De diverse workshops waren ook in het boek opgenomen. Tijdens de tweede en derde sessie werd onder meer opnieuw de test ingevuld.Het jaarprogramma werd door de organisatie als menig deelnemer als uiterst succesvol betiteld.

Inmiddels is Novella actief het concept verder te verbeteren en aan te passen. Interesse of daar meer over te weten? Neem dan rechtstreeks contact op met Jaap Voerman via jaap.voerman@novella.nl of 06 53 33 26 51.

Ook een werkboek of trainingsboek op maat?

We maken het graag voor u!

Wij werken al voor:

Logo's